Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ανάπτυξη με δανεικά δεν γίνεται ξεκαθάρισε η Μέρκελ

Ανάπτυξη με δανεικά δεν γίνεται ξεκαθάρισε η ΜέρκελΑμετακίνητη στη θέση της, για μή ...
επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, εμφανίστηκε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Σε ομιλία της στο γερμανικό κοινοβούλιο επανέλαβε ότι απορρίπτει την ιδέα μίας οικονομικής ανάπτυξης που θα βασίζεται στη δημιουργία δημοσίου χρέους, εκτιμώντας ότι μία τέτοια πολιτική «θα μας οδηγούσε πίσω στην έναρξη της κρίσης». «Μία ανάπτυξη μέσω διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων είναι σημαντική και αναγκαία… Μία ανάπτυξη μέσω πιστώσεων θα μας έφερνε πίσω στην αρχή της κρίσης. Δεν το θέλουμε, δεν θα το κάνουμε», δήλωσε υπό τα χειροκροτήματα των Γερμανών βουλευτών. Η κα Μέρκελ κατά την ομιλία της, όπου εξέθεσε τις θέσεις της ενόψει της συνόδου κορυφής της Ομάδας των «8» στις ΗΠΑ στις 18 και 19 Μαΐου, τόνισε ότι η κρίση στην ευρωζώνη θα έχει σημαντική θέση στις συνομιλίες, κατά τις οποίες θα συζητηθούν τα «επόμενα μέτρα» δημοσιονομικής ανάταξης, καθώς και «τα μέτρα ανάπτυξης» που συζητούνται σήμερα στην Ευρώπη. Είναι οι δύο άξονες της στρατηγικής μας στην αντιμετώπιση της κρίσης, δήλωσε με έμφαση. Τόνισε ακόμη σύμφωνα με την ert.gr, ότι θεωρεί σημαντικό ο κάθε ένας να αποδεχθεί την ιδέα ότι «η έξοδος από την κρίση θα είναι μία μακρά διαδικασία» και ότι είναι αναγκαία η αντιμετώπιση ουσιαστικών προβλημάτων σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως «μία καταστροφική υπερχρέωση» και «η έλλειψη ανταγωνιστικότητας». Εξάλλου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Passauer Neue Presse η κα Μέρκελ τόνισε ότι θέλει «να αντιμετωπιστεί η κρίση με τέτοιο τρόπο, ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη», πρόσθεσε πάντως ότι «παραμένουν αμετάβλητες και οι συμφωνίες με την τρόικα και οι στόχοι των μεταρρυθμίσεων».
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_2717.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters