Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Να είσαστε προετοιμασμένοι,θα κάνουν κόλαση την Γη!


Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες,, εξακολουθεί στις πλούσιες χώρες ο ρυθμός αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού,η οικονομική και περιβαλλοντική κρίση θα είναι αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό Βασιλικό περιοδικό Akademisi'nce,οι οικονομικές και περιβαλλοντικές καταστροφές, προκειμένου όσο το δυνατόν συντομότερα να σταματήσει η...
παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού, και η υπερβολική κατανάλωση στις πλούσιες χώρες θα πρέπει να μειωθεί γρήγορα.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ βιολόγος Ο Sir John Sulston'ın διηύθυνε την ερευνητική ομάδα, οι οποίοι ζήτησαν δωρεάν από κάθε γυναίκα να δώσει τα στοιχεία ελέγχου των γεννήσεων, το όριο κατανάλωσης, και την πρόληψη της εισαγωγής της ανισότητας.


Η περίοδο αξιολόγησης για τα επόμενα 100 χρόνια,δείχνουν ότι το 2050,ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ανέλθει στα εννέα δισεκατομμύρια ανθρώπους ,που θα ζουν σε μεγάλες ηλικίες και υγιείς, η οποία συνδέεται με την κατανάλωση, θα πρέπει να τοποθετηθεί στην κορυφή των θέματων, υπογράμμισε, στην πολιτική και οικονομική ατζέντα .. Στην έκθεση, οι δύο αυτές έννοιες[περιβάλλον και ανάπτυξη] έχουν αγνοηθεί από τους πολιτικούς, είπε. ΠΟΛΗ Κάθε 5 ημέρες 1 εκατομμύριο κόσμος θα μετακινείτε στις πόλεις Όσο ο σημερινός ρυθμός αύξησης του πληθυσμού παραμένει σταθερός, οι αναπτυσσόμενες χώρες, κάθε πέντε ημέρες από τώρα έως το 2050, θα εκφράζονται με ένα εκατομμύριο άνθρωπους που θα αναγκαστούν να οικοδομήσουν σε πόλεις,σύμφωνα με την έκθεση,

"Η Παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού θα συνεχιστεί αναπόφευκτα τις επόμενες δεκαετίες. Σήμερα,από επτά δισεκατομμύρια κόσμος, το 2050 στον παγκόσμιο πληθυσμό,θα προστεθούν δύο δισεκατομμύρια κόσμος. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μια νέα Κίνα ή η Ινδία »σύμφωνα με την αξιολόγηση. Στην έκθεση,οι Βρετανοί επιστήμονες,αναφέρουν ότι οι οικονομικές και περιβαλλοντικές καταστροφές, για την πρόληψη ή τον μετριασμό των αρνητικών επιπτώσεων από αυτή την αύξηση, ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες ,καταγράφεται ότι ένα μεγάλο έργο έπεσε.

 Μέρος της έκθεσης του παγκόσμιου πληθυσμού, των 300 δισ. ευρώ ,το ένα εκατομμύριο θα ζει, με 1,25 δολάρια την ημέρα και τονίζει ότι ορισμένες από τις ανεπτυγμένες χώρες με την ταχεία μείωση της κατανάλωσης του διοξειδίου του άνθρακα έχουν εκφράσει την ανάγκη για αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες συνολικά.


 http://www.hurriyet.com.tr/planet/20425118.asp ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters