Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Τεραστίων διαστάσεων κατασκευή κοντά στον Ήλιο προβληματίζει ειδικούς

Στην αρχή είχαν παρουσιαστεί ως σφαίρες –μεγάλες σαν ένας πλανήτης όπως ο δικό μας- στη συνέχεια είχαν εμφανιστεί ως επίσης μεγάλες σφαίρες οι οποίες αναδύονταν από τον Ήλιο, τώρα παρουσιάζονται απλά ως… διαστημικά σκάφη.

Τελικώς ο Ήλιος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για συγκεντρώσεις αγνώστων φαινομένων που για άλλους είναι διαστημικά σκάφη, για άλλους απλά artifacts.

Μια τέτοια τελευταία εμφάνιση μέσα από τις κάμερες ενός δορυφόρου επισκόπησης του Ήλιου κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από δημοσιεύσεις μεγάλων ειδησιογραφικών site.

Στις 24 Απριλίου ένας τέτοιος δορυφόρος του προγράμματος SOHO εντόπισε μια εικόνα ενός κάτι αρκετά έως πολύ μεγάλου η μεγέθυνση της οποίας παραπέμπει τουλάχιστο σε μια τεχνητή κατασκευή. Όσο το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τόσο αυξάνονται και οι εκείνοι που με βεβαιότητα μιλούν ότι πρόκειται για ένα διαστημόπλοιο εξωγήινης προέλευσης.

Όπως όμως υπάρχει χώρος για εξηγήσεις οι οποίες είναι εκτός του κόσμου μας πάντα υπάρχει πάντα χώρος και για τις αντίστοιχες λογικές ή τουλάχιστον λογικοφανείς.

Ο Nathan Rich του ναυτικού ινστιτούτου ερευνών NRL (Naval Research Laboratory) εκτιμά πως πρόκειται για ραβδώσεις οι οποίες έχουν προκληθεί από την κοσμική ακτινοβολία έτσι όπως αυτή προσπίπτει στις ευαίσθητες επιφάνειες της κάμερας CCD.

«Οι ραβδώσεις για τις οποίες γίνεται λόγος είναι επίμονες και προκαλούνται από την πρόσπτωση πρωτονίων στην επιφάνεια της κάμερας κάτι το οποίο είναι εμφανές σε κάθε εικόνα».






http://www.defencenet.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters