Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Nouvel Observateur: Κανείς λαός δεν θα άντεχε, όσα έχουν υποστεί οι Έλληνες

Ο Γαλλικός Τύπος, στην συντριπτική πλειοψηφία του έχει πλέον ταχθεί υπέρ του ελληνικού λαού και κατά των σκληρών μέτρων.
Έτσι, μετά το συγκλονιστικό άρθρο της Liberation αλλά και αρκετά άλλα δημοσιεύματα που σας έχει παρουσιάσει το Mediagate τις τελευταίες εβδομάδες, ένα ακόμα έρχεται να ταχθεί στο πλευτό του ελληνικού λαού.
''Όχι στη λιτότητα'', τονίζει ο .....
αντιπρόεδρος του κόμματος MoDem του Francois Bayrou, Jean-Luc Bennahmias σε κείμενό του στην ηλεκτρονική σελίδα του Nouvel Observateur.
''Κανείς λαός δεν θα μπορούσε να αντέξει όσα έχουν υποστεί οι Έλληνες σήμερα: είναι οργισμένοι και τους καταλαβαίνουμε'', λέει ο Bennahmias.
Στο κείμενό του ο αντιπρόεδρος του MoDem τονίζει ότι το νέο μνημόνιο και τα αυστηρά μέτρα δεν πρόκειται να δώσουν καμία απάντηση στην κρίση, καθώς ως τώρα ο μόνος τους ορίζοντας είναι η ''ύφεση και η μετανάστευση για πολλούς έλληνες πολίτες''.
Ως λύσεις στην κρίση ο Bennahmias προτείνει, μεταξύ άλλων, τη φορολόγηση της εκκλησίας, των υχηλών συντάξεων και τη μείωση των μισθών των βουλευτών...
Τέλος καλεί την Ευρώπη να ''αλλάξει τρόπο σκέψης και να βρει μια λύση, και να πάψει να λειτουργεί σαν να μην υφίσταται κοινωνική κρίση''. ''Η λιτότητα δεν μπορεί να είναι η μοναδική λύση'', υπογραμμίζει.

http://www.mediagate.gr/W

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/nouvel-observateur.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters