Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Ηλεία: Απειλές για τις εσωκομματικές εκλογές - "Θα σπάσουμε τις κάλπες"

Φόβος επικρατεί στα κομματικά στελέχη στην Ηλεία, για το ξέσπασμα επεισοδίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο και την Αμαλιάδα...

Σύμφωνα με το ilialive.gr ήδη έχουν καταγραφεί επίσημες αντιδράσεις για τη χρήση των δημοσίων κτιρίων όπως το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Σήμερα όμως υπήρξε ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και κομματικά στελέχη πως αν οι εκλογές γίνουν σε τέτοιους χώρους, κάποιοι θα προκαλέσουν επεισόδια, σπάζοντας ακόμα και τις κάλπες που θα έχουν στηθεί!

Σύμφωνα με άλλες πηγές κάποιοι έφτασαν να προειδοποιήσουν ακόμα και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα να μην επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν οι χώροι της Περιφέρειας στην Ηλεία για το σκοπό αυτό, αλλιώς θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις.

Πλέον στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αναζητούν τρόπους περιφρούρησης της διαδικασίας, ώστε αυτή να διεξαχθεί σε όσο το δυνατόν ήρεμο και ενωτικό κλίμα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί μετά βεβαιότητας να προβλέψει τι μπορεί να γίνει και αν θα επιβεβαιωθούν οι απειλές ή οι φήμες.

Πάντως μια τέτοια εξέλιξη μέσα σε ένα από τα πιο ισχυρά «κάστρα» του ΠΑΣΟΚ όπως είναι η Ηλεία, αποτελεί φαινόμενο προς διερεύνηση και αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πολλά για τον τόπο που το Κίνημα έχει λάβει ποσοστά ρεκόρ πανελλαδικά.

Διαβάστε ακόμα:
Μετά από τόσο ντόρο τελικά μόνο ένας πάει στον... "τελικό"! - Μόνος υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος.


metrogreece 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_1584.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters