Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Ηλεία: Απειλές για τις εσωκομματικές εκλογές - "Θα σπάσουμε τις κάλπες"

Φόβος επικρατεί στα κομματικά στελέχη στην Ηλεία, για το ξέσπασμα επεισοδίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο και την Αμαλιάδα...

Σύμφωνα με το ilialive.gr ήδη έχουν καταγραφεί επίσημες αντιδράσεις για τη χρήση των δημοσίων κτιρίων όπως το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Σήμερα όμως υπήρξε ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και κομματικά στελέχη πως αν οι εκλογές γίνουν σε τέτοιους χώρους, κάποιοι θα προκαλέσουν επεισόδια, σπάζοντας ακόμα και τις κάλπες που θα έχουν στηθεί!

Σύμφωνα με άλλες πηγές κάποιοι έφτασαν να προειδοποιήσουν ακόμα και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα να μην επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν οι χώροι της Περιφέρειας στην Ηλεία για το σκοπό αυτό, αλλιώς θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις.

Πλέον στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αναζητούν τρόπους περιφρούρησης της διαδικασίας, ώστε αυτή να διεξαχθεί σε όσο το δυνατόν ήρεμο και ενωτικό κλίμα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί μετά βεβαιότητας να προβλέψει τι μπορεί να γίνει και αν θα επιβεβαιωθούν οι απειλές ή οι φήμες.

Πάντως μια τέτοια εξέλιξη μέσα σε ένα από τα πιο ισχυρά «κάστρα» του ΠΑΣΟΚ όπως είναι η Ηλεία, αποτελεί φαινόμενο προς διερεύνηση και αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πολλά για τον τόπο που το Κίνημα έχει λάβει ποσοστά ρεκόρ πανελλαδικά.

Διαβάστε ακόμα:
Μετά από τόσο ντόρο τελικά μόνο ένας πάει στον... "τελικό"! - Μόνος υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος.


metrogreece 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_1584.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters