Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μια προειδοποίηση, σε όλους και όλες



Γράφει ο Θεόδωρος Ίτσκος¨

Μια προειδοποίηση, σε όλους και όλες, για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές, η όποια βασίζεται σε εξελίξεις, που ίσως έχουν περάσει στα ψιλά σε συνδυασμό με το διαμορφούμενο εσωτερικό σκηνικό, καθώς δε, και τις συνήθεις πρακτικές του Δ.Ν.Τ. σε παρόμοιες χώρες – θύματα .

Για να γίνομαι ποιο ξεκάθαρος ο συλλογισμός μου βασίζεται σε τρία στοιχεία ,
Πρώτο στοιχείο: βγήκε στο φως της δημοσιότητας η έκθεση του Δ.Ν.Τ. η οποία αναφέρει :«Οι πολιτικοί κίνδυνοι που σχετίζονται με το χρονοδιάγραμμα των εκλογών, αναφέρει η έκθεση του ΔΝΤ, δημιουργούν επιπρόσθετη αβεβαιότητα για την εφαρμογή της πολιτικής.
 Τα στελέχη του Ταμείου ζήτησαν πολιτικές διαβεβαιώσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια στην εφαρμογή της πολιτικής του μνημονίου.»,
Δεύτερο στοιχείο: οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ζήτησαν τη δυνατότητα να αρθεί ο χρονικός περιορισμός, που τις εμποδίζει να κάνουν δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές,
Τρίτο στοιχείο είναι το τι έγινε στην Ρουμανία όπου προηγείτο, μέχρι τελευταία στιγμή , η παράταξη που θα έβγαζε από τα δεσμά του Δ.Ν.Τ. τη χώρα.
 
Ο συνδυασμός των ανωτέρω στοιχείων οδηγεί στο προσωπικό μου συμπέρασμα ότι η έκθεση του Δ.Ν.Τ., κατά την προσωπική μου εκτίμηση προϊδεάζει παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μέσω μιας «μαϊμού» στάσης πληρωμών μισθών και συντάξεων μέσω τραπεζών, (οι περισσότεροι πληρώνονται μεταξύ 20-27 κάθε μήνα …οι εκλογές γίνονται στις 29 του μήνα ),με πρόσχημα το αμφίβολο εκλογικό αποτέλεσμα (με λίγα λόγια εκλογικό αποτέλεσμα που δεν θα τους αρέσει), εάν οι δημοσκοπήσεις, κρυφές ή φανερές, γνήσιες ή κάλπικες κλπ … επιβεβαιώσουν μέχρι το τελευταίο διάστημα, τις τελευταίες ημέρες, την κατάρρευση τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ. 
 
Αυτή η κίνηση θα αποσκοπεί στον ωμό εκλογικό εκβιασμό των πολιτών κυρίως των γέρων αλλά και των λοιπών τις τελευταίες ώρες πριν την ψήφο, σε συνδυασμό με το δράμα που θα «παίξει» μέσω των καναλιών της διαπλοκής ώστε να μην προλάβουν καν να σκεφτούν τι πραγματικά επιλέγουν και ότι σε δύο μήνες θα ακολουθήσει το ολοκαύτωμα, δεν αποκλείω βέβαια και σε μια θεαματική τηλεοπτική «παπαρολογία» Βενιζέλου – Σαμαρά που θα λένε εμείς εγγυούμαστε μισθούς συντάξεις κλπ …εν ολίγοις θα λένε ψηφίστε εμάς γιατί με τους άλλους δεν θα έχετε συντάξεις μισθούς … κλπ ασχέτως εάν μέσα στο 2012 θα εξαφανιστούν και μισθοί και συντάξεις και το ευρώ θα είναι ένα νόμισμα που δεν θα το βλέπει ο απλός πολίτης .
 
Άλλωστε κάτι ανάλογο έγινε και στη Ρουμανία και πέτυχε εκεί για μερικές μονάδες κέρδισε ο αρεστός συνεργάτης του Δ.Ν.Τ. ενώ οι Ρουμάνοι εξακολουθούν να τρώνε το ξύλο της αρκούδας από τις αστυνομικές δυνάμεις της Δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ, μιας κυβέρνησης με νωπή λαϊκή εντολή.
 
Έτσι λοιπόν, θα συμβούλευα τα κινήματα του αντιμνημονίου, (εάν πραγματικά πιστεύουν τις διακηρύξεις τους ), να προειδοποιήσουν και να πάρουν θέση εγκαίρως για τυχόν τέτοιου είδους ενέργεια, τόσο τους δοσίλογους να μην προβούν σε καμία τέτοια κίνηση, διότι θα οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο, όσο και να προετοιμάσουν τους πολίτες να κάνουν οικονομία, να έχουν κάποια έστω λίγα ευρώ στην άκρη, να μην τα ξοδέψουν λόγω εορτών Πάσχα και βρεθούν με μηδέν ευρώ στο τέλος του μήνα Απριλίου και αιφνιδιαστούν από μια παρόμοια κίνηση … πάντως μία τέτοια παρέμβαση πέτυχε ως έσχατο όπλο εκβιασμού … εάν οι Έλληνες είναι έξυπνοι ίσως θα ήταν η ευκαιρία να πάρουν ως έσχατη κίνηση τα ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ .
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5686.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters