Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ. Δείτε τον υπουργό της Πορτογαλίας απέναντι στον "αφέντη" Σόιμπλε

Πολύ κοντά στο αίτημα για δεύτερο πακέτο διάσωσης βρίσκεται η Πορτογαλία μετά την αποκάλυψη από βίντεο της πορτογαλικής τηλεόρασης σε πηγαδάκι της αίθουσας συνεδριάσεων διαλόγου μεταξύ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του ομολόγου του της Πορτογαλίας, Βίτορ Γκασπάρι.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε στον κ. Γκασπάρι ότι το πρόγραμμα της Πορτογαλίας χρειάζεται προσαρμογή αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει το θέμα της Ελλάδας...

"Θέλουμε προσαρμογή του προγράμματος μετά τις μεγάλες αποφάσεις που λάβαμε για την Ελλάδα. Αυτό είναι το κλειδί. Και όταν υπάρξει ανάγκη για προσαρμογή στο πρόγραμμα της Πορτογαλίας θα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε", είπε ο κ. Σόιμπλε και δέχθηκε το ευχαριστώ του συναδέλφου του.
Πρόσθεσε ότι "οι Γερμανοί βουλευτές και η κοινή γνώμη στη Γερμανία δεν πιστεύουν ότι έχουμε λάβει σοβαρές αποφάσεις, δεν πιστεύουν στις αποφάσεις μας για την Ελλάδα" και όταν ο κ. Γκασπάρι του επισήμανε ότι η Πορτογαλία έχει κάνει σημαντική πρόοδο σε ευρωπαϊκό πλαίσιο και ότι πρέπει τώρα να συνεργαστούν, ο κ. Σόιμπλε συμφώνησε.
Ο διάλογος αυτός έρχεται, ωστόσο, σε αντίθεση με τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του Πορτογάλου πρωθυπουργού, Κοέλιο, ότι η εφαρμογή του προγράμματος διάσωσης στη χώρα του "δεν θα αμφισβητηθεί", ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στην Ελλάδα.
δείτε το βίντεο από το 2ο λεπτό




http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_4654.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters