Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Φέρτε τα λεφτά σας πίσω να τα κάνω λιώμα όταν έρθει η ευλογημένη ώρα... μπορεί και πιό πρίν...

H πολτική θέλει θράσος αλλα θέλει και προσοχή να μη γίνει κανείς νούμερο...

Γράφουν ο Αδαμάντινος και ο Prof. Bambino

Οι Ελληνες πολιτικοι έχω παρατηρήσει ότι δεν έχουν αίσθηση του μέτρου... Ειναι σαν αρρώστια.

«Εθνικό προσκλητήριο» για την επιστροφή των καταθέσεων στην Ελλάδα απηύθυνε το πρωί της Τρίτης από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η.....
Ελλάδα «είναι και θα είναι πάντα μέλος της ζώνης του ευρώ».

Οπως καταλαβαίνετε, υπάρχει σχέδιο και συμφωνία απο πίσω με τους εκεί και τα αφεντικά τους τραπεζίτες, τους κυνόδοντες κλπ. Δεν βγαίνει κανένας ξαφνικά σαν παπαγαλάκι του χρηματιστηρίου του Μπανανιστάν να ζητάει κατι τέτοιο όταν στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη οι τράπεζες έχουν ανάγκη ρευστότητας και μια υποτίμηση του ευρώ ειναι πάντα στα υπόψη.

Το ευρώ απο τη στιγμή που δεν συνοδεύεται απο την ενοποίηση της Ευρωζώνης δεν μπορεί να υπάρξει σαν ισχυρό νόμισμα.

Η Γερμανία το θέλει φτηνό για να πουλαει τα προιόντα της στους ρομαντικά χαζούς που ακόμη πιστεύουν ότι θα υπάρξει ευρωπαική ένωση.

Εφόσον η διαφορά ανταγωνιστικότητας της Γερμανίας με τις υπόλοιπες χώρες θα αυξάνει, τό ευρώ καθε χρόνο κατα κανόνα θα χάνει την αξία του. Αυτό θα συνεχιστεί μεχρι που οι λαοί να καταλάβουν ότι τους τα παίρνουν οι κάθε Μέρκελ και Σόιμπλε, με τη βοήθεια των τοπικών υπαλλήλων της Goldman και του υπόλοιπου συναφιού -με πρόσχημα την Ελλάδα - και τα δίνουν στους τραπεζίτες που τους έδωσαν τις θέσεις που ειναι.

Αξιοκρατία και τα μυαλα στα κάγκελα... Αυτά που σας μαθαίνανε στο σχολείο ήταν για ξενέρωτους και ευπατρίδηδες. Εδω γίνεται χαμός. Τρωνε με δέκα μασέλες και θέλουν και άλλα. Αυτό γίνεται.

Ο Βενιζέλος συνεχίζει ... «Σήμερα, από εδώ, από τις Βρυξέλλες, είναι μια ευκαιρία να κάνουμε αυτή την έκκληση, αν θέλετε αυτή την πρόσκληση, γιατί πρόκειται για εθνικό προσκλητήριο (χιχιχι) τώρα που έχουμε το νέο πρόγραμμα (χιχιχι), τώρα που έχουμε το PSI (χιχιχι), σήμερα που η ευρωζώνη, το IMF και η ΕΚΤ στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα (χιχιχι), ομόφωνο πως η Ελλάδα είναι και θα είναι πάντα μέλος της ζώνης του ευρώ.

Οτινάναι λέει. Σε ποιούς τα λεει; Τον ξεχάσαμε τον συνωστισμό; Toν ξεχάσαμε το νόμο περι ευθύνης υπουργών; Tον ξεχάσαμε τη συμφωνία για τα 2.4 δις των υποβρυχίων που μονο σε φωτογραφία τα έχει δέι η Ελλάδα; Aυτα που τους φεύγανε τα κομμάτια στο δρόμο λέω...

Μονο κάτι κοχύλια στο Sky Papier ντεΚώλ Palace θα τον πίστευαν. Καταρχην To PSI δεν εχει γίνει. Τα επιτόκια και η διάρκεια των νεων ομολόγων ειναι άγνωστα. Τα περι μείωσης 50% ειναι παραμυθια. 4% x 30 χρόνια= 120%. Oι τραπεζίτες έχουν και κέρδος. Η Εθνική τράπεζα σαν μελος της ΕΚΤ, ειναι και ιδιωτική.... δεν συμμετέχει στο κούρεμα. Εξαιρείται....
Κανεις δεν ξερει αυριο τι θα προκύψει και αν βρει ακόμη και τους κυβερνώντες στα γραφεία τους και η ... παραμύθα παραμυθα.

Θέλει τα λεφτά στην Ελλάδα.

Χεσμένα τα έχομεν; Nα τα φέρομεν και να πάνε στη Βουλγαρία για επενδύσεις; Γιαυτό ο Σόιμπλες τους ειπε ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... Γιατι εχουν καταλάβει και αυτοι ότι καλα τα λόγια αλλα η ... ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΛΟΥΜΠΙΝΑ...

Ο υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ότι πρέπει να αρχίσει το κίνημα επιστροφής των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες αναφερόμενος -όπως τόνισε- σε χρήματα και κεφάλαια που υπάρχουν στο εξωτερικό ή και Ελλάδα και τα οποία δεν έχουν διατεθεί για να καλυφθούν ανάγκες, οικογενειακές ή επιχειρηματικές.

«Αυτά τα χρήματα παραμένουν ανενεργά δεν αποφέρουν κανένα κέρδος σε αυτούς που τα έχουν, κινδυνεύουν να χαθούν μες στους δαιδάλους της παραοικονομίας και του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος, ενώ αυτά τα κεφάλαια, τα οποία είναι ούτως η άλλως καταγεγραμμένα γιατί ήταν στις τράπεζες και έφυγαν από αυτές, εάν γυρίσουν και πρέπει να γυρίσουν θα βοηθήσουν και αυτούς που τα έχουν και αυτούς που περιμένουν να χρηματοδοτηθούν από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα», είπε.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι η επιστροφή των καταθέσεων που έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες «όχι μόνο για να πάνε στο εξωτερικό αλλά για να μείνουν φυλαγμένες στα σπίτια, θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, την οικονομία, την απασχόληση».

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Η ΕΚΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ –ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ- ΟΠΩΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_4094.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters