Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Από την Ελλάδα έρχεται η ελπίδα για την σωτηρία από την παγκόσμια ενεργειακή κρίση

Εντυπωσιασμένη από τα εφτά τμήματα ερευνών της ομάδας Defkalion Green Technologies έμεινε η διεθνής κοινότητα ερευνών ψυχρής σύντηξης μετά από την επίσκεψη τους στην Ελλάδα. Δηλώσαν ότι με την ευρηματικότητα και την ταχύτητα που δουλεύει η Ελληνική ομάδα σε λίγο καιρό θα μπορούν να αποκαταστήσουν την ενέργεια όλης Ελλάδας, της...
Ευρώπης ακόμα και όλου του κοσμου!!

Απίστευτο;; και ομως αληθινό!!! Το προϊόν που θα λύσει τους ανθρώπους απτά δεσμά τους μια για πάντα θα κυκλοφορήσει στην αγορά πιο γρήγορα απο όσο περιμέναμε. Η τιμή του θα είναι ανταγωνιστική αλλά τα καύσιμα του πολύ φθηνά (π.χ υδρογόνο μπορεί να παράγει ο καθένας μας με ηλεκτρόλυση, χρειάζεται μια μπαταρία, 2 καλώδια, νερό και αλάτι) το νικέλιο και το υδρογόνο που θα χρησιμοποιείται σαν καύσιμο για την λειτουργιά του αντιδραστήρα θα κρατάει για 6 μήνες χωρίς ανεφοδιασμό και θα κάνει συνεχή παραγωγή ενεργείας!!!!

http://i-zoi-enos-taxiideoti.blogspot.com/2012/02/blog-post_1405.html

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_837.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters