Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

O ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ. ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ V; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΧΟΣ; ΜΕΡΟΣ Α΄-Βίντεο

ΕΡΕΥΝΑ WORLDJUDGE2012:

Είναι οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου σε όλη την Κόστα Ρίκα προάγγελος της λεγόμενης «Αποκάλυψης»; Κάποιοι υποστηρίζουν ακριβώς αυτό, καθώς ο μυστηριώδης ήχος που ακούστηκε σε όλη τη χώρα στις 00:30 το πρωί προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους, ενώ κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει από που προερχόταν


Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην τοποθεσία ώστε να διευκρινίσει με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης.
Το σεισμολογικό και ηφαιστειακό ινστιτούτο OVSICORI της Κόστα Ρίκα έκανε γνωστό πάντως πως δεν υπήρξε κάποια γεωλογική δραστηριότητα στη χώρα.
Το πολύ περίεργο είναι ότι αυτό το υπόκωφο "ρυθμικό" βουητό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, μοιάζει με αντίστοιχο φαινόμενο που ακούστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας. Έχει ακριβώς τον ίδιος ρυθμό, αν και στο Κίεβο ακούγεται πιο καθαρά.
 Είναι απαραίτητο να σημειωθεί για όσους δουν  το βίντεο από την Κόστα Ρίκα και αναρωτηθούν ποιος ακριβώς είναι ο ήχος, πως ούτε άνεμος υπήρχε ούτε η περιοχή που καταγράφηκε ήταν κοντά σε θάλασσα! Για όσους διαθέτουν ακουστικά θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσουν.
Το βουητό ακούστηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα από την Heredia μέχρι το  Perez Zeledon.
Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταξύ αυτών και η αγγλόφωνη έκδοση Costa Rica News.

 


ΚΙΕΒΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Καταγράφηκε στις 11 Αυγούστου.




Το παραπάνω άρθρο το είδαμε στο defencenet.gr.  Ο τίτλος άλλαξε και τα υπόλοιπα δικά μας!

Σχόλιο worldjudge2012: ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ.

ΜΕΡΟΣ Α΄
Πιστεύουμε πως είναι ότι πιο παράξενο έχουμε ακούσει!  Ίσως φέτος, το 2012 το αντικρίσουμε κιόλας.  Το θέμα θεωρούμε πως δεν είναι φάρσα στα σίγουρα μια και σε πολλές χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη ακούγεται αυτός ο απόκοσμος ήχος αναστατώνοντας του πολίτες!  Ο ήχος που ακούσαμε όλοι για πρώτη φορά στην ταινία "The War Of The Worlds" είναι ίδιος με τον ήχο που ακούγεται στα βίντεο.  Ελπίζουμε να μην έχει και την ίδια εξέλιξη σαν αυτή της ταινίας..


Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό από καταγεγραμμένες περιπτώσεις απ'όλη την υφήλιο που έχουν έρθει αντιμέτωποι με αυτό το φαινόμενο!!!



Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ WOODLAND

Υπάρχουν μόνο μαρτυρίες ανθρώπων και όχι ηχητικό βίντεο. Η Daily Telegraph ασχολήθηκε με ρεπορτάζ.




ΚΙΝΑ ΤΑΪ ΠΕΪ
Περίεργοι ήχοι ακουγόντουσαν από το υπέδαφος. Το βίντεο είναι από τις 16 Αυγούστου.







ΚΑΝΑΔΑΣ WINDSOR ONTARIO - PORT COLBORNE
Πάνω από 250 καταγγελίες έγιναν στις Αρχές για περίεργους ήχους. Το περιστατικό έγινε στις 21 Αυγούστου. Επίσης  περίεργος ήχος ακούστηκε στο Port Colborne αρκετά χλμ μακρυά σε απόσταση 5 ωρών από το Windsor.  Ακούστε την μαρτυρία από το αντρόγυνο ενώ καταγράφει ταυτόχρονα ένα αντικείμενο στον ουρανό. Τα αντικείμενα αυτά έχουν επίσης εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο και έχουμε ανεβάσει πρώτοι στο διαδίκτυο!
Δείτε περισσότερα: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ κλικ ΕΔΩ. ΙΑΠΩΝΙΑ κλικ ΕΔΩ. Πιστεύετε είναι τυχαία αυτά;;;;;


ΡΩΣΙΑ ΜΟΣΧΑ
Καταγράφηκε στις 23 Αυγούστου.




ΑΜΕΡΙΚΗ ST. PETE
24 Αυγούστου. Η οικογένεια που το κατέγραψε με την κάμερα δηλώνει πως τον συγκεκριμένο απόκοσμο ήχο τον άκουγε τις τελευταίες 3 ημέρες. Ενώ τον είχε ξανά ακούσει χωρίς να προσδιορίσει τι ακριβώς είναι τον Οκτώβριο του 2011.




ΠΟΛΩΝΙΑ - LUBLINO
28 Αυγούστου. Απόκοσμος ήχος αναστατώνει ολόκληρη πόλη! ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΣ με όλους τους παραπάνω. Σημείωση: Μην δώσετε σημασία στην φωνή που ακούγεται προφανώς ο χρήστης έβαλε την φωνή του από πάνω για δικούς του λόγους. Εκτός αυτού δεν ξέρουμε και τι λέει. Αφοσιωθείτε στον ήχο!




ΒΡΑΖΙΛΙΑ - CURITIBA
Καταγράφηκε στις 1 Σεπτεμβρίου.







ΚΑΝΑΔΑΣ - ΜONTREAL
Καταγράφηκε στις 9 Σεπτεμβρίου.




ΔΑΝΙΑ - VIBORG
Καταγράφηκε στις 16 Σεπτεμβρίου.




ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΤΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "WAR OF THE WORLDS" ΤΟΥ S.SPIELBERG, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...
Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


Σκηνή από την ταινία συγκρίνετε τον ήχο...!




Το τραίλερ της ταινίας:




worldjudge2012

http://www.katohika.gr/2012/01/o-v_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters