Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ , ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΕ ΣΤΥΛ MADE IN USA ...!!!!‏

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται μόνο για να βρίσει τον Ελληνικό λαό.Δεν τον είδαμε πουθενά να...


 βγαίνει για να μιλήσει για τους Τούρκους εμπρηστές.Σύμφωνα με το site dexios.gr o τότε διοικητής της ΕΥΠ  Χαράλαμπος Σταυρακάκης,που έφυγε από τη ζωή στις 26Φεβρουαρίου του 2007, πήρε πολλά μυστικά μαζί του, τόσο για την υπόθεση Οτσαλάν σο και για την υπόθεση των εμπρησμών.Το site υποστηρίζει πως την περίοδο '96-'97 ο Σταυρακάκης είχε παραδόσει έναν φάκελο στην τότε ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών όχι μόνο με στοιχεία αλλά και με φωτογραφίες από την εμπλοκή Τούρκων πρακτόρων στο κάψιμο ελληνικών δασών. Ποιοι αποτελούσαν την τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ; Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως υπουργός και ο Γιώργος Παπανδρέου ως αναπληρωτής υπουργός! Οι οποίοι μόλις πήραν το φάκελο στα χέρια τους στράφηκαν στον Σταυρακάκη: «Άσε ρε Μπάμπη τουρκοφάγε» του είπαν. Και πέταξαν το φάκελο με τα στοιχεία στο καλάθι των αχρήστων. Το site μάλιστα φαίνεται πως διαθέτει στοιχεία γιατί προκαλέι και τον Πάγκαλο αλλά και τον Παπανδρέου να το διαψεύσουν κλείνοντας την ανάρτησή του ως εξής: "Είπε κανείς τίποτα ή μήπως μπορούν οι κ.κ. Πάγκαλος και Παπανδρέου να διαψεύσουν την ύπαρξη και την εγχείρηση σε αυτούς του συγκεκριμένου φακέλου;"
 http://www.triklopodia.com/2011/12/ellinike-lae-deite-tin-elliniko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters