Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

«Χωριό πληροφοριών» χτίζει η ΜΙΤ σαν το Langley της CIA!

«Ειδικό χωριό» έκτασης 6 χιλιάδων στρεμμάτων για να ελέγχει όλες τις πληροφορίες, αλλά και όλες τις κινήσεις αεροσκαφών, πλοίων και οχημάτων, θα δημιουργήσει η Τουρκική Μυστική Υπηρεσία, η γνωστή ΜΙΤ. Το «χωριό των πληροφοριών», όπως το ονόμασε ο Επικεφαλής της ΜΙΤ, κ. Χακάν Φιντάν, θα χτιστεί στην περιοχή Γκιόλμπασι της Άγκυρας, κατά τα...
πρότυπα του Langley των ΗΠΑ, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της CIA. Ο επικεφαλής της ΜΙΤ τόνισε ότι σύντομα το Κέντρο της ΜΙΤ από την περιοχή Γενιμαχαλλε με την οδηγία του Πρωθυπουργού Ερντογάν θα μεταφερθεί σε άλλη περιοχή και ότι οι αξιολογήσεις σχετικά με το κατάλληλο σημείο συνεχίζονται.

Το θέμα παρουσίασε, όπως γράφει ο τύπος, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο κτήριο της ΜΙΤ στην Άγκυρα, αφού η ΜΙΤ άνοιξε τις πόρτες της στον τύπο στο πλαίσιο της 85ης επετείου της σύστασής της - έγιναν πάντως δεκτοί μόνο διευθυντές εφημερίδων και τηλεοπτικών δικτύων.
Είπε επίσης ότι εντός 2-3 ετών η ΜΙΤ θα καταστεί «παγκόσμιος παίκτης» και ότι ήδη προ δύο μηνών έχει συσταθεί, έπειτα από αίτημα του Ερντογάν, Εθνική Επιτροπή Συντονισμού Πληροφοριών, καθώς και Υποεπιτροπές και ότι η Υποεπιτροπή για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας πραγματοποιεί μηνιαίες συναντήσεις και ενημερώνεται από τους αρμόδιους θεσμούς.
Αναφερόμενος στον εαυτό του, είπε πως ζει μια ζωή στην απομόνωση και ότι ακόμα και τις εργασίες του στην κατοικία του τις κάνει σε χώρο που μπαίνει με κωδικό.
prionokordela

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/langley-cia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters