Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΘΗΝΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΣΤΕΓΩΝ... ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΡΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ...

Κανείς δεν σας λέει την αλήθεια για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, ούτε όμως έχετε και το μυαλό να καταλάβετε ή απλά δεν θέλετε να καταλάβετε. Όχι κυρίες και κύριοι δεν είναι η οικονομική κρίση ή τουλάχιστον όχι κυρίως αυτή όπως θέλουν να παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι "πτωχοί τω πνεύματι". 

Εάν παρατηρήσετε τους αστέγους στην Αθήνα θα δείτε πως η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αλλοδαποί λαθρομετανάστες. Πρόσφατα η Σουηδική τηλεόραση έκανε ένα ρεπορτάζ για την κατάσταση στην Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα, ρεπορτάζ το οποίο επιμελήθηκε η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που εργάζεται στην Σουηδία, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.


Δείτε το ρεπορτάζ το οποίο μιλάει για δυστυχία, πείνα και συσσίτια στα οποία καταφεύγουν οι Έλληνες αλλά στα συσσίτια αυτά μόνο Έλληνες δεν δείχνει να προστρέχουν αλλά Αφγανοί, Πακιστανοί και λοιποί αλλοδαποί..... κυρίως αλλοδαποί!


Εάν άρχιζαν να μπουκάρουν 1000 λαθραίοι κάθε μέρα και στη Σουηδία, η σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, τι νομίζετε πως θα γινόταν; Δεν θα έβλεπαν και εκεί ακριβώς τις ίδιες εικόνες και χειρότερες; Δεν θα γέμιζε η Στοκχόλμη με χιλιάδες αστέγους; Αλλά η Σουηδία δεν είναι γελοία χώρα σαν τη δική μας. Και αν συγκινήθηκαν οι Σουηδοί από το ρεπορτάζ της Πασχαλίδου γιατί δεν προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν και στην Σουηδία μερικές χιλιάδες λαθραίων από την Αθήνα να μας ξελαφρώσουν και λίγο; Μα είναι απλό. Δεν είναι επαγγελματίες φιλάνθρωποι γιατί ξέρουν πόσοι ακριβώς χωράνε στην πατρίδα τους ώστε να μη βρεθούν και εκείνοι αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις που συναντώνται στην Ελλάδα σήμερα... 

Στην Αθήνα πάντα είχαμε περί τους 300ους με 600ους Έλληνες αστέγους. Τον ίδιο αριθμό σχεδόν έχουμε και σήμερα και σίγουρα δεν ξεπερνούν τους χίλιους. Οι υπόλοιπες 25.000 με 30.000 άστεγοι που αναφέρονται επίσημα από τις Αρχές, είναι λαθρομετανάστες οι οποίοι μόνο από τον Έβρο, συνεχίζουν ακάθεκτοι και περιέργως να μπουκάρουν περί τους 500ους καθημερινά και τους οποίους αυτό το γελοίο κράτος συνεχίζει να τους φέρνει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να ξέρει τι να τους κάνει και έτσι καταλήγουν στο δρόμο αφού πλέον διαθέσιμα σπίτια στο κέντρο δεν υπάρχουν. Όλα τα σπίτια στο κέντρο ήδη είναι γεμάτα με δεκάδες λαθραίων και άλλους δεν χωράνε.

Και πετάγονται κάτι απίστευτα γελοίοι βολεμένοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι από την Εκάλη και λένε πως το πρόβλημα μπορεί να λυθεί άμεσα γιατί υπάρχουν δεκάδες ακατοίκητα κτίρια στην Αθήνα τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για να λύσουν το πρόβλημα ενώ ποτέ δεν χρησιμοποιούν τις λέξεις φύλαξη συνόρων και απελάσεις! Πραγματικά είναι για να βγαίνεις από τα ρούχα σου με αυτούς τους στούρνους! Με διάτρητα και αφύλακτα σύνορα θα λυθεί το πρόβλημα της στέγασης στην Αθήνα εάν παραχωρηθούν τα ακατοίκητα κτίρια της Αθήνας στους αστέγους που είναι κατά 98% αλλοδαποί! Απορώ δηλαδή πως αυτοί οι στούρνοι θεωρούνται και σοβαροί για να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να τα λένε αυτά, όταν και 1000 κτίρια να παραχωρήσεις στους λαθρομετανάστες άστεγους, και πάλι σε 15 μέρες οι δρόμοι της Αθήνας θα είναι ξανά γεμάτοι με αστέγους αφού κάθε μέρα μπουκάρουν από όλα τα σύνορα 1000 με 1500 άτομα που καταλήγουν στο κέντρο της Αθήνας!!!  

Όταν λοιπόν ένα γελοίο κράτος δεν κλείνει τα σύνορά του, ούτε καν τα φυλάει όπως πρέπει, με το στρατό και τις σφαίρες δηλαδή, λογικό επόμενο είναι η Αθήνα να έχει μετατραπεί σε χωματερή αστέγων και η εγκληματικότητα θα σπάει όλα τα ρεκόρ καθημερινά εάν αυτό το κράτος δεν σοβαρευτεί κάποτε και κυρίως εάν δεν σοβαρευτούν οι πολίτες αυτού του κράτους που πάνε και ψηφίζουν ηλίθιους επαγγελματίες φιλάνθρωπους που μετέτρεψαν την χώρα μας σε ένα απίστευτο τριτοκοσμικό μπουρδέλο. Και αλλού πήγε το ΔΝΤ και αλλού πτώχευσαν χώρες αλλά ποτέ και πουθενά δεν μετατράπηκε μία πρωτεύουσα Ευρωπαϊκή σε τριτοκοσμική σε μηδέν χρόνο και εν καιρώ ειρήνης. Δεν το ξέρατε πως κάποτε θα τιγκάραμε; Και η πλάκα είναι πως τα σπίτια τίγκαραν, τώρα θέλουν να μας τιγκάρουν και τους δρόμους και αυτό είναι ο αισχρότερος ρατσισμός γιατί...

Μία σοβαρή χώρα όταν δέχεται ξένους, οφείλει πριν από όλα να τους παρέχει αξιοπρεπή διαβίωση, δουλειά και κοινωνικές παροχές. Όταν αυτή η χώρα δεν μπορεί να τα προσφέρει αυτά ούτε καν στους ημεδαπούς πολίτες της, ούτε έχει τις αρμόζουσες προϋποθέσεις και υποδομές για να  προσφέρει όλα τα απαραίτητα για μία ανθρώπινη ζωή, τότε αυτό το κράτος είναι γελοίο και φέρεται άκρως ρατσιστικά σε όλους αυτούς που τους καταλήγει στο δρόμο ενώ γνώριζε εκ των προτέρων το κράτος αυτό πως όσοι εισέρχονται στην χώρα θα καταλήξουν στο δρόμο αλλά δεν κάνει τίποτα για να το αποφύγει. Και αυτό που θα έπρεπε να κάνει εκ των πραγμάτων είναι να φυλάξει τα σύνορα με το στρατό και τις σφαίρες για να δώσει να καταλάβουν όλοι πως δεν υπάρχει θέση για κανέναν πλέον στην χώρα και είναι προτιμότερο να παραμένουν στις χώρες τους, παρά να καταλήγουν στο δρόμο. Και εάν στις χώρες τους είναι στο δρόμο, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλύτερο να έλθουν εδώ και να ξαναβρεθούν στο δρόμο. 

Επιτέλους να σοβαρευτείτε κυρίες και κύριοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι και να αντιμετωπίσετε το ζήτημα κατάματα για το καλό όλων, και των αλλοδαπών και των ημεδαπών. 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/01/blog-post_1997.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters