Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Σε φωτογραφίες από την Αφροδίτη επιστήμονας ανακάλυψε ζωντανά όντα.



Σε φωτογραφίες, τραβηγμένες στην Αφροδίτη την δεκαετία του 1980 από σοβιετικές διαστημικές συσκευές, απεικονίζονται μετακινούμενα αντικείμενα, τα οποία ενδέχεται να έχουν ιδιότητες ζωντανών όντων.

Σε αυτό το συμπέρασμα ήρθε ο υπάλληλος του Ινστιτούτου διαστημικών ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών ο Λεωνίδας Ξανθομαλλίτης, ο οποίος ανάλυσε τις πανοραμικές φωτογραφίες τραβηγμένες από το διαστημικό εξερευνητικό σταθμό «Βενέρα-13».


Η αναζήτηση πλανητών, στους οποίους μπορεί να υπάρχει ζωή, πραγματοποιείται βάσει του αξιώματος περί των κανονικών συνθηκών στην «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή την πίεση, την θερμοκρασία, την σύσταση της ατμόσφαιρας παρόμοιες με αυτές της Γης. Αλλά μήπως αυτή η προσέγγιση ενδέχεται να παρουσιάζεται ως ο γήινος σοβινισμός; 


Μπορεί να αποκλειστεί η δυνατότητα ύπαρξης ζωής υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες;

Ο Λεωνίδας Ξανθομαλλίτης δεν αποκλείει μια τέτοια δυνατότητα.«Δίχως να σχολιάσουμε την υπάρχουσα αντίληψη το ότι στην Αφροδίτη είναι αδύνατη η ύπαρξη ζωής, κάνουμε μία τολμηρή υπόθεση, πως οι μορφολογικές ενδείξεις επιτρέπουν να υποθέσουμε, πως μέρος των ευρεθέντων αντικειμένων έχει ιδιότητες ζωντανών οργανισμών», - γράφει ο επιστήμονας σε άρθρο, δημοσιευμένο στο περιοδικό «Αστρονομικός αγγελιοφόρος».



 http://greek.ruvr.ru
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/blog-post_9870.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters