Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο Χάρρυ Κλύνν για τον Αντώνη Σαμαρά

ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ!
Εκατοντάδες φίλοι ζητούν να έχουν την άποψή μου για τον Αντώνη Σαμαρά, τον τρόπο με τον οποίο κινείται και για τη συμμετοχή του κόμματός του στη κυβέρνηση Παπαδήμου.
Θα προσπαθήσω με όσο γίνεται λιγότερα λόγια και όσο γίνεται πιο απλά, να πω τι είναι αυτό που βλέπω και τι αυτό που εκτιμώ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, αφού διέβη επιτυχώς τον κομματικό Ρουβίκωνα, υιοθέτησε έναν συγκεκριμένο πολιτικό στόχο, περισσότερο φιλολαϊκό και λιγότερο αντιμνημονιακό και κέρδισε έτσι την επιδοκιμασία της μεγαλύτερης μερίδας του Ελληνικού λαού.

Αν είχε υιοθετήσει τις απόψεις των «εγκεφάλων» του κόμματός του, σήμερα θα ήταν στην ίδια θέση που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι δεν μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να έχει την ίδια τύχη, ίσως και χειρότερη, μια και σεβαστός αριθμός στελεχών του κόμματός του κλείνει πονηρά το μάτι στη «συναίνεση» και στη «συγκυβέρνηση» των δυο μεγάλων κομμάτων.

Στη συνέχεια ο στόχος του άλλαξε. Τον πίεσαν, τον οδήγησαν σε αδιέξοδα, τον εκβίασαν; Δε θα σχολιάσω αν καλώς ή κακώς έπραξε συμμετέχοντας στην «αντισυνταγματική» κυβέρνηση ρου δοτού Τροϊκανού Τραπεζίτη. Η νεκροψία θα το δείξει…
Η προσωπική μου άποψή μου, πάντως, είναι ξεκάθαρη: Κακώς έπραξε.
Μη με ρωτήσετε τι θα μπορούσε να κάνει, γιατί θα ανοίξουμε έτσι άλλο κεφάλαιο.

Κατά συνέπεια, εκ των πραγμάτων βρέθηκε εκτός βηματισμού και μοιραία παραπατάει. Διορθωτικές κινήσεις δύσκολο να γίνουν όταν στην ουσία συγκυβερνάς μ’ αυτούς που στο πρόσφατο παρελθόν έχεις «καταγγείλει» στον Ελληνικό λαό.

Το γεγονός και μόνο ότι «συνέργησε» για την είσοδο της άκρας δεξιάς στην διακυβέρνηση της χώρας, αναμφίβολα θα αποτελέσει γι αυτόν και για το κόμμα του «στίγμα» που ίσως τον συνοδεύσει και για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι εμφανίζεται και έτσι μάλλον είναι, σα να μην ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά είναι και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει…

Οδυνηρή συνέπεια όλης αυτής της πολιτικά αμφιλεγόμενης πολιτικής ήταν να αντικατασταθούν στη συνείδηση του λαού οι έννοιες του «πατριώτη» και του «παλικαριού» με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό του «κωλοτούμπα» που μάταια προσπαθεί να κρατήσει δυο καρπούζια με το ένα χέρι και να επιμένει να διακηρύσσει ότι θέλει να κάνει ομελέτα… ΧΩΡΙΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ!

http://harryklynn.blogspot.com/


http://www.gataros1.info/2012/01/blog-post_665.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters