Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Είμαστε σίγουροι ότι οι επιστήμονες θέλουν να μας πουν την αλήθεια;

Πως είναι δυνατόν ένα ουράνιο σώμα όπως είναι ο πλανήτης μας να χάνει το μαγνητικό του πεδίο;

Το πλανητικό μας σύστημα όπως ακριβώς το ξέρουμε έχει την ίδια ακριβώς δομή που έχουν τα μόρια που αποτελούν την ύλη!

Δηλαδή μιλάμε για ένα σώμα που διέπεται από τους νόμους της φυσικής!

Η οποία φυσική μας λέει πως δεν γίνεται να υπάρξει οιαδήποτε αλλοίωση στην δομή των στοιχείων της ύλης, αν δεν υπάρξουν εξωγενείς παράγοντες.

Τέτοιος παράγοντας είναι η αλλοίωση που μπορεί να επιφέρει μόνο μια πυρηνική σχάση!

Αυτό δε που ακολουθεί αμέσως μετά είναι η κατάρρευση του στοιχείου!

Από τα στοιχεία που υπάρχουν αυτήν την στιγμή δεν αποδεικνύεται από κανένα γεγονός ότι 

βρισκόμαστε σε μια τέτοια περίοδο!

Οπότε τι συμβαίνει με το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας;

Το μαγνητικό πεδίο που περιβάλει τον πλανήτη μας παίζει τον ρόλο της άμυνας του πλανήτη μας απέναντι στον Ηλιακό άνεμο και τις μαγνητικές καταιγίδες που εκπέμπονται από τον Ήλιο.

Όπως  φαίνεται και στην γραφική αναπαράσταση στην φωτογραφία παραπάνω το σχήμα που παίρνει το μαγνητικό πεδίο είναι ωοειδές και όχι κυκλικό λόγο της πιέσεως που δέχεται.

Αυτό το πεδίο που έχει ευμετάβλητο σχήμα και όχι σταθερό μπορεί πάρα πολύ εύκολα να αλλάξει σχήμα αν συντρέχει λόγος.

Ποιος όμως λόγος μπορεί να είναι αυτός που θα του αλλάξει το σχήμα;

Για να μπορέσουμε να το καταλάβουμε όλοι αυτό το πεδίο μοιάζει πολύ με ένα μισοφουσκωμένο λάστιχο ποδηλάτου.

Αν η μόνη πίεση που δέχεται είναι αυτή που ασκεί το βάρος μας πάνω στο οδόστρωμα η πίεση φαίνεται στο σημείο επαφής του με το οδόστρωμα.

Αν η πίεση που δέχεται όμως είναι από δύο σημεία ας πούμε οδόστρωμα και κράσπεδο πεζοδρομίου τότε έχουμε εκτός από την παραμόρφωση του και ζημιά στη ζάντα που προστατεύει.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας.

Όσο η μόνη πίεση που δεχόταν ερχόταν από τον Ήλιο προστάτευε μια χαρά τον πλανήτη μας.

Τώρα που πλησιάζει ο πλανήτης Χ ή όπως αλλιώς θέλετε τον λέτε τόσο μειώνεται η προστασία που μας προσφέρει από τον Ήλιο γιατί δέχεται πίεση σε δύο διαφορετικά σημεία!

Αυτή είναι η αιτία και αυτός είναι ο λόγος που οι επιστήμονες μας το φέρνουν γύρω-γύρω και δεν μας λένε τίποτα το συγκεκριμένο παρά μόνο θεωρείες! 

Για να μην προκαλέσουν πανικό και να κάνουν την δουλειά τους όσο πιο αθόρυβα γίνετε!



Ξαγοράρης Αντώνης Ερευνητής



Οι επιστήμονες δηλώνουν:

* Το γήινο μαγνητικό πεδίο που μας προστατεύει από τη θανάσιμη ακτινοβολία η οποία φθάνει από το εξωτερικό διάστημα, αποδυναμώνεται εντυπωσιακά. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι η ισχύς του έχει μειωθεί αρκετά κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο αιώνων και θα μπορούσε να εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια των επόμενων 1.000 ετών.

* Το γήινο μαγνητικό πεδίο έχει εξαφανιστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, ως προοίμιο στην αλλαγή των μαγνητικών πόλων, όταν ο Βορράς γίνεται Νότος και αντίστροφα. Αυτές οι αντιστροφές συμβαίνουν περίπου κάθε 250.000 έτη, και δεδομένου ότι δεν έχει γίνει καμιά τέτοια αντιστροφή για σχεδόν ένα εκατομμύριο έτη, είμαστε σίγουροι ότι πλησιάζει σύντομα.





* Μια αντιστροφή του γήινου μαγνητικού πεδίου θα μπορούσε να συμβεί πιο σύντομα από όσο νομίζαμε μέχρι τώρα, δηλώνουν  Ολλανδοί επιστήμονες που αναφέρουν ότι το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας γίνεται βαθμιαία όλο και λιγότερο σταθερό.



* Τον Νοέμβριο του 2002 σελίδα του Observer  αναφέρει ότι οι ακτίνες του ήλιου θα κάψουν τη Γη καθώς οι πόλοι θα αναστραφούν.

* Για περισσότερο από 100 έτη, οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι η ισχύς του γήινου μαγνητικού πεδίου έχει μειωθεί, αλλά έχουν διαφωνήσει για τις ερμηνείες. Μερικοί είπαν ότι ήταν ένας πρόδρομος της αντιστροφής, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι αυτό δείχνει μόνο κάποια προσωρινή μεταβολή στην ισχύ του πεδίου. Αλλά τώρα ο Gauthier Hulot του Γεωφυσικού Ιδρύματος του Παρισιού έχει ανακαλύψει ότι το γήινο μαγνητικό πεδίο φαίνεται να εξαφανίζεται πιο ανησυχητικά κοντά στους πόλους, ένα σαφές σημάδι ότι πλησιάζει μια αναστροφή.


eoellas

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_9855.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters