Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Tι θα κάνει ο κ. Παπαδήμος με τη Ferrostaal και τον Γιλμάζ;


Φωτιά στον Έβρο
Η γερμανική Δικαιοσύνη, ως γνωστόν, επέβαλε πρόστιμο ύψους 140 εκατ. ευρώ στη Ferrostaal, επειδή έδωσε μίζες 62 εκατ. ευρώ σε Ελλάδα και Πορτογαλία για παραγγελίες υποβρυχίων τύπου 214.

Στη δική μας την περίπτωση, η παραγγελία αφορούσε σε 4 υποβρύχια. Για τα υποβρύχια αυτά πληρώσαμε με προκαταβολικά, το 75% του συνολικού κόστους, δηλαδή δις ευρώ! Η ειδησεογραφία των ημερών έλεγε ότι έπρεπε να καλύψουμε «άμεσες ανάγκες της εθνικής άμυνας».

Ήταν τόσο ….άμεσες οι ανάγκες, που από τα τέσσερα υποβρύχια έχουμε παραλάβει μόνο ένα και αυτό χωρίς οπλικά συστήματα! Μάλιστα, όπως, μου αποκάλυψε κάποιος που γνωρίζει, αυτό το νέο υποβρύχιο ηττήθηκε κατά κράτος από τα παλαιότερα σε κάποιες ασκήσεις!



Οι Γερμανοί, λοιπόν, που δυο χρόνια τώρα μας παραδίδουν μαθήματα …ηθικής και φερεγγυότητας, απεδείχθησαν απέναντι μας ανήθικοι (αφού έδωσαν μίζες για να πάρουν μια δουλειά), αλλά και αφερέγγυοι, (αφού αν και πέρασαν δέκα χρόνια δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την παραγγελία). Παρά το γεγονός οτι έχουν ήδη εισπράξει 2 δις!



Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν Χριστούγεννα και η κυβέρνηση μας δούλευε με χαλαρώτερους ρυθμούς, οπότε αναμένω την τοποθέτησή της στις επόμενες ημέρες.



Δεύτερον, χτές ο πρώην Τούρκος Πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ, απεκάλυψε ότι Tούρκοι πράκτορες έκαιγαν ελληνικά δάση. Αφού έκαναν αυτό, δικαίως μπορούμε να υποπτευθούμε ότι μπορεί να έκαναν και χειρότερα.

Επειδή η είδηση έσκασε Χριστουγεννιάτικα, δεν είχα την απαίτηση να αφήσουν της …γαλαπούλες και να πάνε στα υπουργεία για ανακοινώσεις, αλλά από αύριο, θα περιμένουμε αντιδράσεις. Θα έχουν το χρόνο να σκεφθούν και ώριμα!



Πως θα αντιδρούσε μια σοβαρή κυβέρνηση:

Όσον αφορά στη Γερμανία, θα κατήγγειλε τη σύμβαση, θα επέστρεφε το τυφλό υποβρύχιο και θα ζητούσε πίσω τα 2 δις που κατέβαλλε, εντόκως. Επιπλέον, η θα ανακοίνωνε την άμεση προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημιώσεις και στα ποινικά για ποινικές καταδίκες όλων των εμπλεκομένων.



Όσον αφορά στην Τουρκία, θα καλούσε σήμερα το Πρέσβη της Τουρκίας και θα ζητούσε άμεσα διευκρινίσεις για τις αποκαλύψεις Γιλμάζ, ενώ θα δρομολογούσε καταγγελίες και προσφυγές σε βάρος της Τουρκίας σε όλα τα διεθνή φόρα. Επιπλέον, θα κοστολογούσε όλες τις ζημιές που υπέστη η χώρα κατά την περίοδο δράσης των Τούρκων πρακτόρων προκειμένου να εγείρει αστικές αποζημιώσεις.



Αυτά και άλλα περισσότερα, θα έκανε μια σοβαρή κυβέρνηση.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η δική μας.

Φοβούμαι την …νήσσαν, αλλά ας ελπίζουμε να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα, μέρες που είναι

Αδέξιος Δεξιός

ΝΔ: Τεράστιο πολιτικό ζήτημα οι δηλώσεις Γιλμάζ για τις πυρκαγιές

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ, Βουλευτής Β΄Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ, για την δράση της μυστικής υπηρεσίας «ΜΙΤ» σε βάρος της Ελλάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Βαριές σκιές στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις ρίχνουν οι αποκαλύψεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ ότι το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας έκαιγε Ελληνικά δάση, στο πλαίσιο επιχειρήσεων των μυστικών υπηρεσιών.

Η κυβέρνηση Ερντογάν οφείλει να παράσχει προς την Ελλάδα την απαιτούμενη , σε βάθος, ενημέρωση για όλες τις πτυχές της σκοτεινής αυτής υπόθεσης και να προχωρήσει στην πλήρη αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που υπέστη η Ελλάδα.

Επιπλέον, επιβάλλεται να υπάρξει κατηγορηματική δημόσια δέσμευση από Τουρκικής πλευράς ότι τέτοιου είδους «βρώμικες επιχειρήσεις» έχουν πάψει να σχεδιάζονται και να εκτελούνται από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και τα διάφορα παρακλάδια τους.

Το πολιτικό θέμα που έχει προκύψει είναι τεράστιο και πρέπει να απασχολήσει – εκτός των άλλων- και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την οποία επιθυμεί να προσεγγίσει, ακόμη περισσότερο, η σημερινή Τουρκία».

http://www.antinews.gr/2011/12/26/140327/


http://www.gataros1.info/2011/12/t-ferrostaal.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters