Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο Βενιζέλος και ο Εβραίος Gay στενός συνεργάτης του

Το παρόν άρθρο είναι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας zougla.gr. Μεταξύ άλλων το zougla.gr αποκαλύψε ότι ο Ηλίας Βεργίτσης ο οποίος ήταν και παρέμεινε στενός συνεργάτης του Βενιζέλου, δεν διέθετε ίχνος σοβατότητος τηρουμένης αναλογιών της θέσεως του στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.
Δείτε τα χάλια της ανοχής και του ξεπεσμού μας:
Ο «σκανταλιάρης» Διευθυντής Ενημέρωσης του Πενταγώνου

Μία πολύ ύποπτη ιστορία κρύβεται πίσω από τις οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες του διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου, κ. Ηλία

Ηλεκτρονικά διαδικτυωμένος με μεγάλο αριθμό διεθνών ιστοσελίδων κοινωνικής συνεύρεσης δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην υπενοικίαση δωματίων του σπιτιού του σε τρίτους, με ένα σεβαστό ποσό της τάξεως των 40 ευρώ ημερησίως, (αν πρόκειται για ζευγάρι 70 ευρώ) τα οποία πληρώνονται χέρι με χέρι, χωρίς να εμπλέκονται τραπεζικοί λογαριασμοί ή άλλου είδους αποδεικτικά στοιχεία.

Η πληροφορία για αυτή την περίεργη οικονομική δραστηριότητα του συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου έφτασε στη zougla.gr από χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι σερφάροντας στο Internet έτυχε να «πέσουν» πάνω σε ανακοινώσεις-προσκλήσεις-συζητήσεις, μέσω γνωστών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης πάντα του εξωτερικού, κυρίως ισπανικής, ισραηλινής και αμερικανικής προέλευσης.

Μόλις λάβαμε την πληροφορία επιχειρήσαμε να την ελέγξουμε, δεδομένου ότι βρεθήκαμε μπροστά σε μία ξεκάθαρη υπόθεση παραοικονομίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα ανώτερο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης.

Στην ιστοσελίδα athensflat.blogspot.com και στην ισπανική σελίδα www.gabinohome.com όπου υπό το ψευδώνυμο Seile Sistigrev έχουν αναρτηθεί αγγελίες για ενοικίαση δωματίων, σε οικία επί της οδού Σεβαστείας στα Ιλίσια, εμφανίζεται το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας 6959 99.... και το email, elve65@..... Και τα δύο τα χρησιμοποιεί ο διευθυντής Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Ηλίας Βεργίτσης, στις επικοινωνίες του για υπηρεσιακά ζητήματα.


 http://www.knossopolis.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/gay.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters