Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η διαπλοκή στηρίζει Παπαδήμο με νύχια και με δόντια

Η διαπλοκή στηρίζει Παπαδήμο με νύχια και με δόντιαΈχει πολύ πλάκα να διαβάζει κανείς τα πρωτοσέλιδα του Έθνους και του Βήματος της Κυριακής για να διαπιστώσει που τα πάνε οι γνωστοί άγνωστοι που νομίζουν ακόμη ότι ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις.

Από τη μια το Έθνος παίζει δημοσκόπηση όπου εμφανίζονται οι πολίτες να ζητούν με συντριπτική πλειοψηφία νέα κόμματα, να καταδικάζουν το δικομματισμό και να επιδοκιμάζουν τον Παπαδήμο. Μάλιστα η δημοσκόπηση αναφέρει....
ότι τα δύο μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν μόλις 33% ενώ στη σύγκριση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό μεταξύ Παπαδήμου – Παπανδρέου τα ποσοστά είναι 71,8% – 3,8% και μεταξύ Παπαδήμου – Σαμαρά είναι 54,3% – 21,7% (!!!)

Πριν από τρεις μόνο ημέρες, άλλη δημοσκόπηση της MRB αποκάλυπτε την κατάρρευση Παπαδήμου με το 55,1% να απαντά ότι η γενική εντύπωση για την εικόνα της κυβέρνησής του είναι χειρότερη από αυτήν που προσδοκούσε.και το 60% δήλωνε ότι θέλει εκλογές τώρα.

Για την ιστορία να επαναλάβουμε ότι η αδελφή του Έθνους, η Ημερησία, ήταν εκείνη που ξεκίνησε πρώτη τα σενάρια συγκυβέρνησης που οδήγησαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου με τη συνδρομή των άλλων αντιδιοτελών εκδοτικών δυνάμεων

Όσο για το Βήμα εμφανίζει τον κ. Παπαδήμο όμηρο του Παπανδρέου και του Σαμαρά σα να είναι αυτός ο άνθρωπος που θα έσωζε την Ελλάδα αλλά δεν τον αφήνουν.

Και στις δύο εφημερίδες είναι εμφανέστατη η προσπάθεια στήριξης του σημερινού εντολοδόχου πρωθυπουργού και η προσπάθεια αποδόμησης των άλλων πολιτικών.

Σα να έχουμε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Από τη μια οι κακοί πολιτικοί που διαλύουν τη χώρα κι από την άλλη ο άσπιλος Παπαδήμος που δεν τον αφήνουν να σώσει την Ελλάδα.

Είναι περιττό να μιλήσουμε για την αθλιότητα που εξυφαίνεται σε μια προσπάθεια αγιοποίησης του ανθρώπου των αγορών κ. Παπαδήμου σε αντίθεση με τους άλλους πολιτικούς οι οποίοι τσουβαλιάζονται, είτε έχουν κυβερνήσει όπως ο Παπανδρέου, είτε όχι όπως ο Σαμαράς.

Όμως, είναι αθλιότητα η προσπάθεια εκμετάλλευσης της οργής που δικαιολογημένα αισθάνεται ο κόσμος για το πολιτικό σύστημα. Ένα σύστημα που στο κάτω – κάτω στήθηκε με τις πλάτες των μεγάλων εκδοτών οι οποίοι έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν όπως έλεγε κι ο Αυλωνίτης.

Τώρα λοιπόν που το χρήμα δεν περισσεύει, πρέπει να αλλάξει και το μοίρασμα της πίτας. Και μόνο ένας άνθρωπος των αγορών, των τραπεζιτών μπορεί να το κάνει υπέρ της διαπλοκής.

Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που ήδη στήνεται ένα σκηνικό μελλοντικού ηγέτη στο πρόσωπο του Παπαδήμου ο οποίος έγινε πρωθυπουργός, όχι γιατί τον ψήφισε ο κόσμος αλλά γιατί τον επέβαλε η Μέρκελ.

Οι μισοί Έλληνες θα ψήφιζαν κόμμα Παπαδήμου, απαντούν στη δημοσκόπηση του Έθνους. Επομένως, γιατί να μην κάνουμε σε λίγο καιρό ένα κόμμα με αρχηγό τον Παπαδήμο, παίρνοντας λίγο από ΠΑΣΟΚ, λίγο από ΝΔ, λίγο από Αριστερά και πολύ από το… κόμμα της αγοράς. Με μπόλικη δημοσιογραφική προβολή και πολιτικό μάρκετινγκ ακόμη και ο άχρωμος Παπαδήμος μπορεί να πλασαριστεί ως ο πολιτικός του μέλλοντος.

Σου λένε οι διαπλεκόμενοι: Αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Παπαδήμο και μετά το Φεβρουάριο – Μάρτιο, ας του φτιάξουμε το προφίλ από τώρα ώστε με την πρώτη στραβή της επόμενης κυβέρνησης να εμφανιστεί ξανά για να σώσει την πατρίδα (και την παρτίδα για τη διαπλοκή φυσικά).

Οι ίδιοι λοιπόν που στηρίχθηκαν στο δικομματισμό μετά τη μεταπολίτευση, αυτοί που τον ξεζούμισαν, εμφανίζονται σήμερα κήρυκες της ηθικής και της τιμιότητας που βλέπουν στο πρόσωπο του Παπαδήμου. Και πριν προλάβουν να δοκιμάσουν κάποιον άλλο πρωθυπουργό, το Σαμαρά, τον Τσίπρα, την Παπαρήγα δεν έχει καμιά σημασία, βάζουν τον κόσμο να τους κάψει όλους αυτούς. Και από την τέφρα τους να ξεπηδήσει ο άγιος Παπαδήμος.

Έλεος κύριοι. Ο κόσμος σας έμαθε.

ΠΗΓΗ: antinews.gr

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/blog-post_5541.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters