Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΙΝΚΑ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ! ! !

"Αν το έλλειμμα δεν περιοριστεί θα πάμε όλοι μαζί για τσίπουρα"

Χαρακτηριστική φράση που αποτυπώνει την αγωνία των υπουργών και το αδιέξοδο των οικονομικών επιτελείων σχετικά με τη λήψη οικονομικών μέτρων για το διέξοδο της χώρας από την κρίση, χωρίς περαιτέρω απώλειες, αποτυπώνεται στο Φίλιππο Σαχινίδη, ο οποίος σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, φέρεται να είπε: "Το έλλειµµα του 2011 κινείται στο 10%-11% του ΑΕΠ και αν δεν περιοριστεί, τότε θα πάµε όλοι µαζί για τσίπουρα".

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε: "∆εν µπορούµε να λάβουµε νέα µέτρα. Θα οδηγηθούµε σε.....
κυβερνητική κατάρρευση. Το μεγάλο ζήτημα είναι οι δυσκολίες στα ασφαλιστικά ταμεία και στον κοινωνικό προϋπολογισμό".

Ε λοιπόν, αφήστε το επόμενο μετά το προηγούμενο ραντεβού για τσίπουρα και αντί περιορισμού των δαπανών και φοροκαταιγίδων, αναπτύξτε εδώ τώρα, παραγωγή και εξαγωγές.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΕΞΑΓΩΓΩΝ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΦΟΡΩΝ 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_4004.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters