Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Εργολάβοι και Τράπεζες στήσανε τρελό πάρτι με τα ακίνητα

Πουλάνε την περιουσία τους στις πόλεις και επιστρέφουν στο χωριό

Ελληνες που μετακινούνται για καλύτερη και οικονομικότερη ζωή στην επαρχία ή στο εξωτερικό, αλλά και μετανάστες που είχαν αγοράσει σπίτια και τώρα τα πουλάνε για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, είναι οι βασικότεροι πωλητές.
Σχόλιο blog: Παρακολουθούσα, με το στόμα ανοιχτό, τον ρυθμό αγοράς διαμερισμάτων την προηγούμενη δεκαετία.
Ήταν κακό που ο κόσμος αγόρασε καινούργιο διαμέρισμα; Ασφαλώς όχι!
Το κακό ήταν (και είναι) ότι οι εργολάβοι π.χ της Καισαριανής ζητούσαν (και ζητάνε) 220.000 για ένα…τριαράκι.
Αλήθεια, με τι ποσοστό κέρδους δούλευαν και δουλεύουν;
Το άλλο κακό (και μεγαλύτερο) ήταν και είναι ότι στην πραγματικότητα δεν μιλούσαμε για αγορά κατοικίας αλλά για μορφή leasing. Και μάλιστα πολύ χειρότερη  γιατί ο δανειζόμενος δεν μπορεί να επιστρέψει το διαμέρισμα και να…ξεμπερδέψει.
Σε έναν πλειστηριασμό ή σε μια βιαστική αγοραπωλησία (όπως περιγράφει το άρθρο) το χρηματικό ποσό καλύπτει ΜΕΡΟΣ του δανείου. Ειδικά που τώρα οι τιμές των διαμερισμάτων έχουν πέσει.
Στην πραγματικότητα μιλάμε για μια «φούσκα» και για ένα «πάρτι» εργολάβων-τραπεζών.
Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από «φούσκα» και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να “γονατίσουν” τον ελληνικό λαό και κατ΄επέκταση το ελληνικό έθνος;
Ποιος σώφρων μπορεί να απαιτεί δόση στεγαστικού 800-1000€ και για…30 χρόνια με δεδομένους τους ελληνικούς μισθούς;
Ποιος σώφρων μπορεί να απαιτεί 3000€ για κάθε τετραγωνικό μέτρο διαμερίσματος που έχει χίλιες κακοτεχνίες χάρη σε φτηνούς μεν άπειρους δε τεχνίτες και μικροεργολάβους… αλλοδαπής προελεύσεως;
 imerisia.gr:
 http://center24.blogspot.com/2011/12/blog-post_26.html#ixzz1hj9yQzW7

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_7338.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters