Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Η σημερινή κατάσταση είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τις ημέρες που προηγήθηκαν της Χούντας. Η Χούντα των Συνταγματαρχών αφορούσε μια αλλαγή στη διαχείριση μιας εξουσίας ενός κράτους, το οποίο όμως δεν φαινόταν να χάνει μέρος της εθνικής του κυριαρχίας.
του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Σήμερα αυτή η αλλαγή στη διαχείριση της εξουσίας συνοδεύεται από απώλεια αυτής της κυριαρχίας και αυτό την κάνει άκρως επικίνδυνη. 

Αυτοί, οι οποίοι διορίζουν εξουσίες, δεν το κάνουν εις βάρος των πολιτικών τους αντιπάλων, αλλά το κάνουν υπέρ ξένων αφεντικών. Δεν παίζουν Έλληνες πολιτικοί "παιχνίδια" εις βάρος Ελλήνων πολιτικών, αλλά "παιχνίδια" υπέρ ξένων ιμπεριαλιστών.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; 
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μια Κυβέρνηση, που "παίζει" για παράδειγμα ένα "παιχνίδι" του ΠΑΣΟΚ εις βάρος της ΝΔ. Ένα "παιχνίδι" των "προοδευτικών" εις βάρος των "συντηρητικών". 
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου παίζει παιχνίδι εις βάρος του ίδιου του λαού. Έρχεται να βάλει τις τελικές υπογραφές για τη μεταβίβαση των εθνικών μας κεφαλαίων στα χέρια των δανειστών μας. 
Έρχεται να βάλει την υπογραφή της στην προδοσία των προηγούμενων. Των προηγούμενων, οι οποίοι κυριάρχησαν στη Μεταπολίτευση και πλουτίζοντας εις βάρος του λαού και της πατρίδας, σήμερα παραδίδουν τη χώρα σε ξένους κατακτητές και ιδιοκτήτες.

Η κατάσταση σήμερα μοιάζει με την επομένη της αναχώρησης από την Ελλάδα των ναζιστικών στρατευμάτων. Μοιάζει με τις "σκοτεινές" εκείνες ημέρες, όπου ο δοτός Πρωθυπουργός Παπανδρέου, διορισμένος απευθείας από ξένους τοποτηρητές, προσπαθούσε να σώσει τους προκατόχους του...


Νέοι προδότες αγωνίζονταν να σώσουν τους προηγούμενους προδότες. 
Αγγλόδουλοι υπό τις εντολές του Σκόμπυ αγωνίζονταν να σώσουν τους δωσίλογους, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τους Ναζί. Να σώσουν τους "Έλληνες", οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τους Ναζί και εξαιτίας της φυγής των τελευταίων φοβούνταν τα αντίποινα του λαού. Να σώσουν τους δωσίλογους, οι οποίοι εκείνη την ώρα έδιναν τη μάχη της επιβίωσης εναντίον του ελληνικού λαού.

Αυτό συμβαίνει και σήμερα. Μια δοτή Κυβέρνηση —και μάλιστα υπό το "βλέμμα" και την επίβλεψη του "στρατηγού" Ράιχενμπαχ— θα προσπαθήσει να σώσει την προηγούμενη Κυβέρνηση, η οποία μας πρόδωσε. Ένας δοτός Πρωθυπουργός, όπως ο Παπαδήμος, προσπαθεί να σώσει μια προδοτική Κυβέρνηση, που, αφού "έκλεψε" την ψήφο του λαού, λέγοντας "...λεφτά υπάρχουν", μας πρόδωσε στους τοκογλύφους. Μια δωσιλογική κυβέρνηση, η οποία υπό τις ευλογίες και υπό την κρυφή καθοδήγηση του ΔΝΤ και των δανειστών μας εγκλώβισε τη χώρα σε μια θανάσιμη "παγίδα". Μια Κυβέρνηση, η οποία αποτελεί την απόλυτη έκφραση της Μεταπολίτευσης, εφόσον ήταν η Κυβέρνηση του κόμματος εκείνου, το οποίο μονοπώλησε τη Μεταπολίτευση.

Στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο προσπαθούν όλοι αυτοί από κοινού να σώσουν, είναι η ίδια η Μεταπολίτευση. Αυτή μας πρόδωσε —για να τους εξυπηρετήσει— και αυτήν προσπαθούν να σώσουν με τον Παπαδήμο. Την Μεταπολίτευση, η οποία, αφού μας λεηλάτησε και μας κατέστρεψε, σήμερα μας παρέδωσε στους δανειστές μας και αφεντικά της. Αυτή η Μεταπολίτευση τώρα καταρρέει, και φοβάται τις συνέπειες των πράξεών της. Οι πρωταγωνιστές της όμως δείχνουν προς πάσα κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον αγώνα τους για την επιβίωσή τους. Δείχνουν πως δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα τα "όπλα". Δεν φαίνεται πρόθεση των δωσίλογων και προδοτών ούτε να εγκαταλείψουν μόνοι τους την εξουσία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά ούτε και να δώσουν τη δυνατότητα στον λαό να "αποφασίσει" μόνος του....

Γι' αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνο αυτό το παιχνίδι γι' αυτούς που βασίζονται σε αυτό το περιβάλλον. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μαστιγώνεις τα θύματά σου, περπατώντας σε μια σάπια εξέδρα πάνω από τα κεφάλια τους. Αν σπάσει αυτή η εξέδρα και πέσεις ανάμεσά τους, θα κλάψεις όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτό κινδυνεύουν να πάθουν οι σημερινοί δωσίλογοι, οι οποίοι βλέπουν με αγωνία την παγκόσμια οικονομία να κλονίζεται και το "ξύλο" όπου στέκονται να "τρίζει". Αν το "...ΜΑΖΙ τα φάγαμε" του Πάγκαλου μετατραπεί από τον λαό σε "...ΝΑΖΙ τα φάγατε", τα πράγματα θα γίνουν πολύ επικίνδυνα για κάποιους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters