Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ

Όχι κύριοι πρώην βουλευτές, δεν σας πιστεύουμε.

Και πέρσι όταν είχε βγει το θέμα πολλοί είχατε τρέξει να βγάλετε την ουρά σας απ' έξω και τότε.

Δεν το πράξατε όμως.

Εδώ που τα λέμε ότι και να λέτε δεν σας πιστεύουμε για τίποτα πλέον.

Όσοι έχετε αποδείξεις για τα λεγόμενά σας να μας τις δείξετε.

Όπως έκανε ο κ. Αντώνης Φούσας!

Υπάρχουν βέναια και αυτοί που δεν δικαιολογούνται με τίποτα.
Όπως ο Τέως Βουλευτής Θεσπρωτίας Αντ. Μπέζας.
Ο Μπέζας ως υφυπουργός νομοθέτησε τη μη εξίσωση των βουλευτών με τους δικαστικούς και στη συνέχεια έρχεται μαζί με άλλους 116 και κάνει αγωγή κατά του δημοσίου. Δηλαδή κατά του ίδιου του του εαυτού.

Όσοι δεν ήθελαν να διεκδικήσουν τα αναδρομικά δεν το έκαναν από την πρώτη στιγμή. Όπως ο πρώην Βουλευτής Θεσπρωτίας Αλέκος Παπαδόπουλος ο οποίος δήλωσε:
«Είμαι θεμελιακά αντίθετος με το Ζ ψήφισμα της Βουλής, βάσει του οποίου διεκδικούν οι συνταξιούχοι βουλευτές τα αναδρομικά. Αποψη που την έχω εκφράσει ήδη από το 1994 ως υπουργός Οικονομικών. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να προσφύγω και να διεκδικήσω τα αναδρομικά γιατί τότε θα ήμουν ανακόλουθος τόσο μετα όσα πιστεύω όσο και με όσα ως εν ενεργεία πολιτικός έχω δεσμευτεί».


http://892fm.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_7186.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters