Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

10 Δεκεμβρίου 2011 - Πιθανή ταυτοχρονη επίθεση κατά του Ιράν και της Συρίας !

Ίδη το Ιράν έχει διασκορπίσει τις δυνάμεις τους σε όλη την επικράτεια και έχει καμουφλάρει τους πυραύλους του , ενώ έχουν δημιουργήσει τάφρους πετρελαίου οπός είχαν κάνει η Ιρακινοί το 1991 που με την 1η επίθεση ανεφλέγησαν δημιουργώντας μηδενική ορατότητα στους σύμμαχους ενώ της ίδια στιγμή στη Συριά κάνουν συνεχείς ασκήσεις με πολλαπλούς εκτοξευτήρες πυραύλων.
Ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Vladimir Putin έχοντας δηλώσει την....
στήριξη της στο Ιράν και την Συρία ψάχνει τρόπο να εξάγει την ένταση που υπάρχει στο εσωτερικό της Ρωσίας από την δυσαρέσκεια του κόσμου.
Τη νύχτα της 10ης Δεκεμβρίου 2011 θα έχουμε ολική έκλειψη Σελήνης και η 2 στρατιωτικές επέμβασης εναντίον του Ιράκ ξεκίνησαν με ολική έκλειψη Σελήνης.
Το πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία έως τον Φεβρουάριο του 2012 και ήδη ξεκίνησαν εργασίες μεταφοράς του εξοπλισμού σε υπόγεια καταφύγια που θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να καταστραφούν.
Ίδη υπάρχει ιστορικό προηγούμενο με την Επιχείρηση Όπερα το απόγευμα της 7 Ιουνίου του 1981 ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αεροπορική επίθεση εναντίον του μοναδικού πυρηνικού εργοστάσιου του Ιράκ καταστρέφοντας το ολοσχερώς.
Η επόμενη έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 και θα είναι μερική έκλειψη σελήνης.

http://bouleytikes-ekloges-2012.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/10-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters