Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Να πως θα διασωθεί οικονομικά η Ελλάδα


Θα χρειασθούν πολύ λίγοι νέοι νόμοι
1ος νόμος. Δεν αναγνωρίζεται από τις επόμενες κυβερνήσεις τίποτα από αυτά που αναφέρονται στα διάφορα μνημόνια.
2ος νόμος. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και επομένως σταματάμε άμεσα τις πληρωμές.  Πάμε στα δικαστήρια και όσο χρέος δεν θεωρηθεί απεχθές το πληρώνουμε με το 15% του ΑΠΕ για όσα χρόνια κρατήσει αυτή διαδικασία.
3ος νόμος. Η  ελληνική γη και τα υπερκείμενα σε αυτήν δεν θα πωλούνται αλλά μόνο θα ενοικιάζονται για εκατό χρόνια σε αυτόν που τα πρώτο-”αγοράζει” ενώ για όλους τους επόμενους ιδιοκτήτες αφαιρούνται τα χρόνια που έμειναν στην κατοχή του προκατόχου. Π.χ. εάν κάποιος πωλήσει το κτίριο ή τη γη που έχει αγοράσει πριν από δεκαπέντε χρόνια, ο νέος ιδιοκτήτης θα το κατέχει για τα υπόλοιπα 85 χρόνια και ούτω καθ’ εξής. Ένας τέτοιος νόμος  ισχύει ήδη στην Αγγλία. Έτσι όλη η γη και όλα τα υπερκείμενα κτίσματα ξαναγυρίζουν πάντα στο κράτος.
Μετά τον τρίτο νόμο θα μας στείλουν από κει που ήρθαμε, δηλαδή στην δραχμή και βεβαίως δεν θα μας δώσουν ούτε φράγκο πια. Ωστόσο εάν ξυπνήσουμε και κινητοποιηθούμε ίσως τελικά όχι μόνο σωθούμε αλλά ίσως τους φανούμε χρήσιμοι και ζητήσουν την επαναφορά μας. Βεβαίως θα πρέπει να πάρουμε μέτρα που θα είναι λίγο άβολα για αρκετούς :
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ…
Continue reading

http://udemand.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters