Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο Καρατζαφέρης σήμερα κατάλαβε ότι ο ΓΑΠ ξεπουλά την Ελλάδα !!

Κωλοτούμπα και πάλι απο τον Καρατζαφέρη ο οποίος θυμήθηκε ότι τελικά ο ΓΑΠ θέλει να ξεπουλήσει την χώρα και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές για ένα κομμάτι ψωμί .
Ο «Συνυπεύθυνος» που ήθελε και ρόλο στην νέα Κυβέρνηση – Σωτηρίας προφανώς ξέχασε να μας πει ότι έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ και στην επιλογή του «Σωτήρα» μας ΓΑΠ να πάει στο ΔΝΤ και να υποτάξει την χώρα σε 50 χρόνια διακυβέρνησης απο «επιστάτες».
Ο κος Καρατζαφέρης προφανώς ξέχασε ότι....
εγκαλούσε απο το 2009 κιόλας τον ΓΑΠ να προσχωρήσει στο ΔΝΤ όπου μας περίμεναν τσάμπα λεφτά .
Προφανώς ξέχασε όταν σαν λαγός του ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα και να καταργηθούν δώρα και επιδόματα , λύση που φυσικά έπραττε μετά ο ΓΑΠ .
Προφανώς ξέχασε ότι η απογραφή των Δημοσίων Υπαλλήλων και συγκεκριμένα των μισθοδοτούμενων απο το δημόσιο ( πχ εργολάβοι κατασκευαστικών που έκαναν ένα έργο και πληρώθηκαν απο το προϋπολογισμό ) , με το ζόρι έφτασαν τις 700.000 και μάλιστα χωρίς να συνυπολογίσουμε τους αποχωρήσαντες μέχρι 31/12/2010 και το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας που φυσικά ΔΕΝ είναι δημόσιοι υπάλληλο . Βέβαια σήμερα στον κο Χατζηνικολάου πρότεινε και πάλι απολύσεις ανθρώπων .
Προφανώς λησμόνησε τους ένστολους που τους κατέταξε στην ίδια κατηγορία με τον κλητήρα του δήμου και αποφάσισε να τους καταστρέψει οικονομικά και ηθικά συμπράττοντας με αυτούς που τους χαρακτηρίζουν αντιπαραγωγικούς .
Προφανώς ξέχασε ότι στήριξε τον Παπανδρέου σε ότι πιο απεχθές έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ξεπούλημα της .
Τώρα καταλάβατε κύριε Πρόεδρε ότι ο ΓΑΠ λειτουργεί προδοτικά με σχέδιο την διάλυση της Ελλάδος ; Όταν συνεργαστήκατε μαζί του δεν το γνωρίζατε ;

Τότε μάλλον δεν κάνετε για πολιτικός γιατί είστε αφελής .... Αφελής ή Προδότης του πατριωτικού χώρου ; Η επιλογή δική σας ......

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/
 
ttp://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_7647.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters