Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η πορεία των ταξιτζήδων στην ΔΕΘ (videos)

Χθες οι ταξιτζήδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην ΔΕΘ καθώς ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στον χωρό των διαδηλώσεων και ήταν αυτοί που ήταν μπροστά στο Βελλίδειο. Έχουμε βίντεο από όλη την πορεία των ταξιτζήδων χθες στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε τα...


Αποφασισμένοι για πόλεμο δήλωναν από νωρίς χθες το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι έδειξαν τις διαθέσεις τους με το καλημέρα, καθώς ήταν το πρώτο μπλοκ που συγκρούστηκε με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι ταξιτζήδες απειλούσαν με συνθήματα ευθέως όσους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο του κ. Ραγκούση για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Παράλληλα, ανακοίνωσαν απεργία από αύριο Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη. Την Δευτέρα θα συναντηθούν με τους κατά τόπους βουλευτές για να δούνε τις προθέσεις τους σχετικά με την ψηφοφορία του νόμου περί της απελευθέρωσης των ταξί.

Στο βίντεο παρακάτω είναι την στιγμή που συναντήθηκαν όλοι οι αυτοκινητιστές της χώρας έξω από την πόλη. Υπήρχαν αυτοκινητιστές από κάθε πλευρά της χώρας. Ήτανε γύρω στους 7000 ταξιτζήδες αυτοί που διαδήλωναν.

 
Στο επόμενο βίντεο βλέπουμε τους ταξιτζήδες μέσα στο Ιβανόφειο όπου μίλησε και ο πρόεδρος Θύμιος Λυμπερόπουλος.

 
Την ώρα που φτάνουν έξω από την έκθεση και πλησιάζουν στα κάγκελα απένταντι από τα ΜΑΤ.

 
Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που γίνανε οπι πρώτες ρίψεις δακρυγόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από εκείνη τη στιγμή κατάφεραν και μπήκαν αναρχικοί στο μπλόκο των ταξιτζήδων με αποτέλεσμα να γίνουν συμπλοκές με την αστυνομία. Στο 03:55 θα δείτε και τον αυτοκινητιστή στο έδαφος ο οποίος είναι λιπόθυμος.

 
Στο επόμενο βίντεο παρατηρήστε άτομα από τον χώρο των αναρχικών οι οποίοι σπάνε μία κάμερα και κάτι μάρμαρα. Ακούγεται επίσης και η εξής φράση: "Πάμε να τους γαμ@#ουμε ρε". Το μπλόκο των ταξιτζήδων έχει διασπαστεί.

 
Προσπαθούν να ανασυνταχθούν στο μπλόκο τους, χαρακτηριστικό το κάλεσμα ενός από τους οργανωτές να μην περνάνε απέναντι οι ταξιτζήδες.

 
Θα δείτε στο επόμενο στην αρχή του βίντεο όπου μία ομάδα αναρχικών εμποδίζει να περάσει ένα ασθενοφόρο. Μετά το 02:00 θα δείτε πως σπάνε τα μάρμαρα από τα σκαλιά της ΧΑΝΘ.

 
Τέλος, βλέπετε την στιγμή όπου εισέρχεται για την ομιλία "σούπα" ο Πρωθυπουργός και τις αντιδράσεις του κόσμου καθώς και τα "γαλλικά" που ακούει.

 
ΥΓ: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη για την αποστολή των βίντεο. Τα βίντεο είναι τραβηγμένα από κάμερα κινητού τηλεφώνου και για τον λόγο αυτό δεν είναι καλή η ποιότητα τους.

http://www.supercomments.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/videos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters