Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο : Δεν συζητούν αν, αλλά πότε θα πτωχεύσει η Ελλάς.

Παρουσιάζουμε ενημερωτικό έγγραφο-έκθεση, της γενικής διευθύνσεως εσωτερικών πολιτικών, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ( Ιούνιος 2011 ), στο οποίο αναλύονται τα σενάρια και οι επιπτώσεις από την πιθανολογουμένη χρεωκοπία της χώρας μας. Ενδιαφέρον είναι, ότι στην έκθεση δεν αμφισβητείται το εάν θα πτωχεύσουμε, αλλά το πότε θα συμβεί αυτό.

«…..και παρά την επιμονή των μελών του εκτελεστικού συμβουλίου και του διευθυντικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης και των πολιτικών προσώπων περί του αντιθέτου, είναι πιθανόν να χρεωκοπήσει (η Ελλάς ), πριν τεθεί σε ισχύ ο ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας, το 2013.» Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι :


Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Η μετάθεση της αναδιαρθρώσεως του ελληνικού χρέους, έως ότου τεθεί σε ισχύ ο ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας, το 2013, θα αύξανε τις πιθανότητες, ώστε να η αναδιάρθρωση να είναι ελεγχόμενη. Τι θα συμβεί όμως αν αυτή η λύση δεν είναι εφικτή;
Οι συνέπειες από μία πρόωρη χρεωκοπία της Ελλάδος, θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα
γίνει αυτή. Εάν η χρεωκοπία γίνει με συναινετικό τρόπο και τήρηση των κανόνων, και εάν οι ελληνικές τράπεζες δεν χρειαστεί να καταγράψουν αμέσως τις ζημίες τους, η Ελλάς θα μπορούσε να βρεθεί περίπου στην ίδια θέση με μια χώρα που δεν έχει χρεωκοπήσει.


Το άμεσο νομισματικό κόστος για το ευρωσύστημα και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, από την πρόωρη χρεωκοπία της Ελλάδος, δεν θα είναι μεγάλο. Υπάρχει όμως αμφιβολία για τις επιπτώσεις στην ευρωζώνη, αφού αυτές θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα γίνει η διαχείριση της χρεωκοπίας.
Αυτό που κινεί υποψίες, είναι μια υποσημείωση, στην οποία αναφέρονται επί λέξει τα ακόλουθα: «Η Ελλάς δεν μπορεί να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, αλλά οι υπεύθυνοι του ευρωπαϊκού συστήματος, μπορούν να της κάνουν την ζωή δύσκολη και μόνη της η χώρα, να αποφασίσει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη. Σε μια τέτοια περίπτωση, η συναινετική έξοδος από την ευρωζώνη, θα σήμαινε και την αποχώρηση της Ελλάδος από την ευρωπαϊκή ένωση.»



Το στοιχείο αυτό που ως λύση «προτείνεται», όχι από «άσχετους» ἤ κινδυνολογούντες, αλλά από συμβούλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες εξελίξεις, τους όρους και «εκβιασμούς», σχετικώς την λήψη του δανείου, που σε κάθε δόση γίνονται κάθε φορά και περισσότερο αυστηροί και δυσβάστακτοι.
Α.Α.
Διαβάστε ΕΔΩ την έκθεση.


http://filotimia.blogspot.com/2011/09/blog-post_08.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/09/blog-post_7349.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters