Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αίσχος! Κι άλλα μέτρα λένε πως θα ζητήσει η τρόικα την επόμενη εβδομάδα


Στην κορύφωσή του βρίσκεται σήμερα το δράμα των νέων μέτρων καθώς στην κυβερνητική επιτροπή υπό τον Παπανδρέου, αναμένεται αφενός να σκύψουν το κεφάλι οι υπουργοί και να συμφωνήσουν με τη νέα σφαγή και αφετέρου να παίξουν την κολοκυθιά μεταξύ τους για το ποιος θα τα παρουσιάσει.

Το χειρότερο όμως είναι ότι πολύ πιθανόν αυτά τα μέτρα που θα δημοσιοποιηθούν να μην επαρκούν και την επόμενη εβδομάδα η τρόικα να ζητήσει και μερικά παραπάνω!
Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας σήμερα μέσα στο ΠΑΣΟΚ που να μην πιστεύει ότι θα καεί ο τόπος μετά τις επικείμενες ανακοινώσεις;
«Zούμε τον απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό» ομολόγησε ο Βενιζέλος, αλλά συνεχίζει να κάνει τον υπουργό!
Η πιο κυνική δήλωση που ακούστηκε εδώ και δύο χρόνια, που η χώρα χορεύει στους ρυθμούς της τρόικας, ακούστηκε την Τετάρτη στη βουλή από τον υπουργό Οικονομικών. Ο Ε. Βενιζέλος ομολόγησε ότι έχουν αποτύχει σε όλα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ζούμε τον απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό». Φυσικά έριξε τις ευθύνες στο… κακό το ριζικό μας και στην ύφεση.
Λες και η ύφεση είναι κάνα αστέρι που έπεσε στο κεφάλι της Ελλάδας.
Έτσι όπως το πάει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε λίγο θα μας ζητήσει να τον… χειροκροτήσουμε κι αυτόν και την κυβέρνηση που υπηρετεί για την τραγωδία που βιώνει η χώρα, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθούν…
Ο υπουργός Οικονομικών λίγο πριν την συνεδρίαση της κυβερνητική επιτροπής και την ανακοίνωση των νέων σκληρών μέτρων, δήλωσε ότι «η πλήρης εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν με την τρόικα είναι αναγκαία, προκειμένου να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών».
Υπογράμμισε δε την ανάγκη πρόσθετων μέτρων ανακοινώνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα αφορούν στο πρόγραμμα λιτότητας για την περίοδο 2011-2014, γιατί το παλιό πρόγραμμα λήγει στα μέσα του 2013. Είπε ότι η διαπραγμάτευση με την Τρόικα γίνεται με βάση τρία κριτήρια: την ανάγκη να σωθεί η χώρα χωρίς αίσθηση πολιτικού κόστους, τις ανάγκες και τις αντοχές των απλών ανθρώπων και τρίτον την ανάσχεση της ύφεσης. «Προσπαθούμε να συμφωνήσουμε σε λύσεις που θα είναι λιγότερο επώδυνες», ανέφερε, αν και παραδέχθηκε ότι τα μέτρα θα είναι οδυνηρά.
Οι επικεφαλής της Τρόικας αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να υπαγορεύσουν δια ζώσης τις νέες εντολές, προκειμένου η… ανεξάρτητη κυβέρνηση να εφαρμόσει άμεσα και με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες.
Έρχονται ειδικά δικαστήρια για την Οικονομία
Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες στη Συγγρού για τα παραπάνω στοιχεία που έδωσε στον Σαμαρά ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου σχετικά με την πλαστογράφηση του ελλείμματος του 2009. Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι από τα ντοκουμέντα καίγονται υπουργοί και στελέχη της Στατιστικής Αρχής.
Συγκρατείστε το αυτό γιατί θα το δείτε να συμβαίνει όχι πολύ μακριά από σήμερα. Ο Σαμαράς είπε στη Θεσσαλονίκη ότι θα κάνει εξεταστική για την Οικονομία αν εκλεγεί πρωθυπουργός.
Το ποινικό σκέλος δηλαδή της υπόθεσης είναι ορθάνοιχτο και διευρύνεται διαρκώς.
Τα Ειδικά Δικαστήρια έχουν αρχίσει να… φαίνονται στον ορίζοντα.
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/blog-post_4533.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters