Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανική εφημερίδα στα Σκόπια αποκαλύπτει την καταγωγή του Πάγκαλου. Αλβανός;! Ψέματα ή αλήθεια;

Η αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων αρμόδια για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Τέουτα Αρίφι και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας, Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνάντησή τους το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους θα μιλάνε στα αλβανικά.

Διπλωματικές πηγές των “Λάιμ Πρες” ισχυρίζονται ότι οι δύο αναπληρωτές πρωθυπουργοί θα.....
επικοινωνούν στα αλβανικά γιατί και των δύο, μητρική γλώσσα είναι η αλβανική.

«Επειδή ο Πάγκαλος και η Αρίφι είναι Αλβανοί και έχουν την... ίδια μητρική γλώσσα, την Αλβανική, η επικοινωνία τους θα ....
είναι στην μητρική τους γλώσσα και η συνάντησή τους θα έχει καλύτερα αποτελέσματα», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, έχει καταγωγή αρβανίτικη και μιλάει αλβανικά.

Η Αρίφι θα επισκεφθεί την Αθήνα μετά από πρόσκληση του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου.

Λίγες ημέρες πριν, η σκοπιανή αναπληρωτής πρωθυπουργός είχε αποστείλει επιστολή στον ομόλογό της, Πάγκαλο και ζήτησε συνεργασία ως ένδειξη της θέλησής της, για καλές σχέσεις μεταξύ των δύο γειτονικών λαών.

Η απάντηση ήρθε σύντομα, στην οποία σημειώνονταν μια συνάντηση μεταξύ των δύο μερών για τον προσεχή Δεκέμβριο και ο Πάγκαλος ήταν πρόθυμος να δώσει τεχνική βοήθεια στην FYROM για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ.

http://borioipirotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters