Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ,

Το φως του Ελληνικού πνεύματος βρίσκεται παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας, είναι ριζωμένο βαθιά μέσα στις ψυχές, τις γλώσσες, τα ήθη, τα ιδεώδη, την σκέψη, την κρίση, την συμπεριφορά, την επιστήμη, την μάθηση, την τέχνη, την σχέση και τέλος στον έναν και μοναδικό τρόπο, με τον οποίο ο άνθρωπος έμαθε να διαφέρει από τα υπόλοιπα ζωντανά στοιχεία που τον περιβάλουν, δηλαδή τα ζώα.
Οι Έλληνες, οργώνοντας τις θάλασσες και τις......
στεριές του πλανήτη μας, έδωσαν πλουσιοπάροχα χωρίς δισταγμούς και ιδιοτελή συμφέροντα σε όλους τους ανθρώπους του τότε και του τώρα κόσμου όλες τις ανακαλύψεις και όλα τα άγραφα και τα έγγραφα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους, τα οποία σχεδόν ημίθεοι άνθρωποι τότε καλλιέργησαν με την φιλοσοφία και την σκέψη, με μόνο σκοπό να δημιουργήσουν σε όλη την γη ένα είδος σκεπτόμενου ανθρώπου, το οποίο θα ζει σαν ένα σύνολο, χωρίς να έχει ανάγκη από σφαγές, πολέμους και γενοκτονίες.

Και όμως, του κόσμου οι τότε ανθέλληνες και του κόσμου οι τότε βάρβαροι θέλοντας να επιβάλουν την δική τους θεωρία περί πίστεως και θεού κατάστρεψαν και βεβήλωσαν το ανθρώπινο και όχι μόνο στοιχείο του αρχαίου πολιτισμού και ότι μέχρι τότε είχαν πετύχει σε παγκόσμιο επίπεδο οι τότε αρχαίοι πρόγονοι μας, στέλνοντας την πρόοδο του ανθρώπινου πολιτισμού χιλιάδες χρόνια πίσω.

ΕΛΛΗΝΕΣ,

Πριν πολλά χρόνια, Έλληνες από όλη την Ελληνική γη ξεριζώθηκαν, για λόγους επιβίωσης και μόνο και διασκορπίστηκαν σε όλα τα κράτη της γης, διότι του κόσμου οι τότε ανθέλληνες και του κόσμου οι τότε προδότες είχαν καταντήσει την τότε Ελλάδα ένα φριχτό και απάνθρωπο μέρος, για να ζήσει και να μεγαλώσει άνθρωπος με τα τότε στοιχειώδη αγαθά, παρόλα αυτά, οι τότε Έλληνες ξεριζωμένοι, χωριζόμενοι από μάνες, γυναίκες, παιδιά και αδέλφια εγκαταστάθηκαν στα ξένα και διέπρεψαν σε όλους τους τομείς, είτε επιχειρηματικούς, είτε πολιτικούς, είτε επιστημονικούς, κάνοντας την πατρίδα τους υπερήφανη και δοξασμένη σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Πέρασαν πολλά χρόνια, οι τότε Έλληνες ξεριζωμένοι γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους, οι περισσότεροι τουλάχιστον, για να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια τους με τους δικούς τους ανθρώπους και να ταφούν όταν έρθει η ώρα τους στο ιερό Ελληνικό χώμα, που τους άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοι τους, κάνοντας έτσι αυτό το ταξίδι να τελειώσει σαν παιδικό παραμύθι.

Και να λοιπόν, που του κόσμου οι τώρα ανθέλληνες και του κόσμου οι τώρα προδότες, μην έχοντας αλλάξει καθόλου και πάλι διώχνουν από όλη την Ελληνική επικράτεια τους νέους ανθρώπους της χώρας στα ξένα, διότι με τις ενέργειες τους και τα έργα τους η χώρα μας και πάλι κατάντησε ένα μέρος στο οποίο δεν υπάρχει παρών και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει και μέλλον, ούτε για αυτούς, αλλά ούτε για τα παιδιά τους.

Σε εσάς απευθύνομε, αλήτες όλων των πόστων και όλων των θέσεων και σας ερωτώ, με ποιούς θα μείνουμε εδώ, με τους γύφτους, με τους τσιγγάνους, με τους αλβανούς, με τους βουλγάρους ευρωπαίους, με τα εκατομμύρια των φανατικών ισλαμιστών και με τους κάθε λογής εχθρούς του πολιτισμού και του αρχαίου Ελληνικού φωτός.

Σε εσάς απευθύνομε, αληταράδες και προδότες, παχυλά μουσχαροειδή και σαρκοφάγα δίποδα όντα και σας ερωτώ, με ποιους θα ανατείλει εδώ και πάλι το Ελληνικό πνεύμα και η Ελληνική σκέψη, με τους ταλιμπάν, που αυτομαστιγώνονται εν μέσω πλατείας στο όνομα του οποιουδήποτε ψευτοθεού, με τους αμόρφωτους φονταμενταλιστές, που κραδαίνουν στο ένα χέρι το κοράνι και στο άλλο το μαχαίρι, φωνάζοντας θάνατος στους άπιστους.

Σε εσάς απευθύνομε, προδότες και σας ερωτώ, με ποιούς θα αναπτύξετε παιδεία και επιστήμη μέσα στα σχολειά και μέσα στο κράτος, με αυτούς που κατακλέβουν και κατασκοτώνουν καθημερινά ότι βρουν μπροστά τους, με αυτούς που το μοναδικό τους όραμα είναι το πώς θα φτιάξουν συμμορία, με αυτούς που κυκλοφορούν με τα μαχαίρια και τα όπλα, εκβιάζοντας ότι ζωντανό οργανισμό υπάρχει, με αυτούς που σπέρνουν ολημερίς τον τρόμο και τον φόβο στον συνάνθρωπο τους, με ποιούς ρε προδότες, με ποιους.

Έλληνες, όπου και αν βρίσκεστε, όπου και εάν χτυπάει η καρδιά σας, ένα να ξέρετε, κάποτε, κάποια στιγμή θα βρούμε την δύναμη και θα διώξουμε μια για πάντα από αυτό το ιερό χώμα τους ανθέλληνες και τους προδότες και θα κάνουμε και πάλι την χώρα μας το παγκόσμιο λίκνο του πολιτισμού και του φωτός, όπως δηλαδή μας την άφησαν οι τότε πρόγονοι μας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_4463.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters