Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γιάννης Βούρος: Ούτε παραιτείται, ούτε καταψηφίζει το χαράτσι!


Ναι θα ψηφίσει τελικά ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γ. Βούρος παρά τους λεονταρισμούς και φυσικά δεν παραιτείται από βουλευτής γιατί διακατέχεται από μεγάλα πατριωτικά αισθήματα και πολλά βουλευτικά προνόμια!!!!
«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και στην ψήφο μου», δήλωσε σε γραπτή ανακοίνωσή του πριν από λίγο.
Δεν περιμέναμε και τίποτε άλλο βέβαια από τους πράσινους εφιάλτες της Ελλάδας. Κάνουν τους παλικαράδες και την ώρα της ψήφου γίνονται κοτούλες λυράτες… Να μην θυμηθούμε τις περιπτώσεις Ρομποπουλου και του μέγιστου κωλοτούμπα Αθανασιάδη….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters