Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο βλοσυρός χασάπης Ευ. Βενιζέλος ξαναχτύπησε!

Γράφει η Μαρία Σεφέρου
Ο εφιάλτης Βάγγος επαναλαμβάνει ανά δεκαήμερο τη μόνη μακάβρια δουλειά που ξέρει να κάνει: το σφαγιασμό των πολιτών μέσω νέας περικοπής μισθών και συντάξεων και επιβολής ατέλειωτων χαρατσιών… Ιδού τα νέα μέτρα - αχνιστό αίμα από τη σφαγή των ήδη πολλάκις σφαγιασθέντων...
Το χασαπομάχαιρο είναι το μόνο εργαλείο που χειρίζεται καλά, και το μαχαίρωμα είναι το μέτρο στο οποίο καταφεύγει ξανά και ξανά ο αρχιχασάπης της Οικονομίας, Ευάγγελος Βενιζέλος, για να κατευνάσει το θηρίο της Τρόικας. Δεν έμαθε ακόμη, ούτε ο ίδιος, ούτε ο Τζέφρυ, ούτε οι ανεγκέφαλοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης, ότι αυτός είναι ο συντομότερος και ασφαλέστερος δρόμος για να καθηλώσει την κατανάλωση, να μεγιστοποιήσει την ύφεση εις το διηνεκές, και να επιφέρει κοινωνικές αναταραχές με καταστροφικές συνέπειες. Δεν γνωρίζουν οι άθλιοι ότι δεν μπορεί κανείς να τεντώνει ένα σχοινί επ' άπειρον και αναμένει ότι δεν θα σπάσει.
Πήρε ο στραβός κατήφορο, που λέει και η παροιμία...


 
 
Παραθέτω αποσπάσματα από τις δηλώσεις Ευ. Βενιζέλου από Ουάσιγκτον (24/9/2011)
 
Ευ. Βενιζέλος: «Τώρα που η Ελλάδα παίρνει πολύ σημαντικές, σκληρές αποφάσεις, τώρα που ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σε νέες θυσίες πολύ σημαντικές, ανακτάμε ένα μέρος της αξιοπιστίας μας, δίνουμε απάντηση στα αρνητικά στερεότυπα που κυκλοφορούν διεθνώς για την Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό.»

Βαγγέλη κάτσε φρόνιμα! Μην ταυτίζεις την Ελλάδα με την προδοτική κυβέρνηση της οποίας είσαι αντιπρόεδρος. Η Ελλάδα ντρέπεται για σας και σας εξορκίζει.

Ώστε έτσι, ε; Η Ελλάδα ανακτά την αξιοπιστία της; Από πού πέρασε η αξιοπιστία και δεν την πήρε χαμπάρι η Τρόικα, βρε Βαγγέλη;

Ευ. Βενιζέλος: «Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η περίοδος είναι κρίσιμη, γνωρίζουν ότι οι θυσίες, οι αδικίες, οι πιέσεις είναι το κόστος που πληρώνουμε για λάθη του παρελθόντος για τα οποία ευθύνονται πρωτίστως οι κυβερνήσεις και ο πολιτικός κόσμος.»

Ιδού η αλήθεια από το στόμα του λύκου: οι κυβερνήσεις και ο πολιτικός κόσμος ευθύνονται πρωτίστως για το κατάντημά μας! Συ είπας, Βαγγέλη. Δεν φτάνει όμως να το ομολογείς. Έμπρακτη μετάνοια χρειάζεται εκ μέρους σας: τίποτα λιγότερο από χαρακίρι στο Σύνταγμα! Αντί αυτού, εσείς συνεχίζετε θρασύτατα να παριστάνετε τους σωτήρες σφαγιάζοντας το λαό κι αφήνοντας αλώβητους τους εαυτούς σας που μας εξαθλίωσαν.

Έχω, όμως, καλά νέα να σας πω. Σύντομα η Νέμεσις του λαού θα σας αποδώσει τα πρέποντα για να σας απαλλάξει από το μαρτύριο που βιώνετε ως "σωτήρες" της Ελλάδας. Διότι μπορεί εσείς μεν να μη δείχνετε έλεος στο λαό, ο λαός όμως είναι φιλεύσπλαχνος και θέλει να σας απαλλάξει από το δυσβάστακτο πόνο που νιώθετε σφαγιάζοντάς τον.

Βάζω στοίχημα ότι το διαισθάνεσαι αυτό Βαγγέλη. Γι’ αυτό και στο video που παρέθεσα έχεις ύφος τεθλιμμένου συγγενούς.
Να επιζήσουμε της ασιτίας για να σας θυμόμαστε, εφιάλτες!
 

 
Από seferou , μοντάζ Γρέκι 
 
 http://greki-gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_585.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters