Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας συνταγματολόγος που γράφει νόμους στο… πόδι

Η εργασιακή εφεδρεία αποτελούσε πρόταση της ΝΔ που ενσωματώθηκε στον εφαρμοστικό νόμο για το Μεσοπρόθεσμο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος απάντησε στον εκπρόσωπο της ΝΔ (στις 4 Ιουλίου !), «η Βουλή συνεπώς γνώριζε τα πάντα και τα κόμματα και οι βουλευτές τοποθετήθηκαν, μετά λόγου γνώσεως και επί των λεπτομερειών».

Για τον λόγο αυτό, η διαπίστωση ότι η εργασιακή εφεδρεία- με τον τρόπο που πήγε...
να εφαρμοστεί, αντιμετωπίσει συνταγματικά και νομικά προβλήματα, προκάλεσε αμηχανία και ειρωνικά χαμόγελα, όχι μόνο σε στελέχη του κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε υπουργούς.

Κοντολογίς, δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί το γεγονός ότι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, διαπιστώνεται τώρα, με την τρόικα παρούσα μετά από 27 μέρες αποχώρησης και διεθνών διαπραγματεύσεων, πως έχει νομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αναζητούνται εσπευσμένα άλλες λύσεις.

Το πρόβλημα μεγιστοποιείται από την παρατήρηση ότι ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης, ο Ευ. Βενιζέλος, είναι διακεκριμένος συνταγματολόγος- μάλιστα έχει κατά καιρούς δεχθεί κριτική ότι λειτουργεί περισσότερο ως συνταγματολόγος. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, δεν αντελήφθη τα προβλήματα που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και φτάσαμε στο «και πέντε» για να ψάχνουμε να δώσουμε απαντήσεις στην τρόικα.

Πολλοί υπουργοί, ψέγουν τον Ευ. Βενιζέλο, μιλώντας για απίστευτη προχειρότητα- την εκτίμηση ενισχύσει και το αλαλούμ που επικράτησε και στο θέμα των αποδείξεων, μέτρο που μετατέθηκε για τον επόμενο χρόνο.

Φτάνουν μάλιστα να λένε ότι τέτοιου είδους γκάφες, δείχνουν προχειρότητα και δικαιώνουν τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μίλησε για γονατογραφίες.
Από newpost 
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_2780.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters