Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μία αλήθεια που αποφεύγουν οι "άρχοντες" της Ελλάδας


Η επιστολή που ακολουθεί στάλθηκε σε Έλληνες βουλευτές, αλλά δεν απαντήθηκε. Φαίνεται πως είναι προτιμότερο να πληρώνουν οι πολίτες παρά να κάνουν το χρέος τους και να εργαστούν υπέρ των συμφερόντων της χώρας οι πολιτικοί.

Εμείς δημοσιεύουμε αυτούσια την συυγκεκρμένη επιστολή, όπως μας στάλθηκε, ευελπιστώντας πως ίσως έτσι κάποιοι (έστω και λίγοι) βουλευτές της χώρας αποφασίσουν να τοποθετηθούν...

Η Ελλάδα δεν χρωστά, της χρωστάνε.

Ό,τι ξεπουληθεί από την Ελλάδα τώρα, θα ακυρωθεί αύριο.

Ας το έχουν υπ’ όψη τους όσοι θελήσουν να εκμεταλλευτούν την περιουσία του ελληνικού κράτους.

Όταν δημιουργηθεί μια πραγματικά ελληνική κυβέρνηση που να στηρίζεται από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, θα πρέπει να κατοχυρώσει διεθνώς τις εξής απαιτήσεις:

Κατοχικό δάνειο που πήρε η Γερμανία από την Ελλάδα και ουδέποτε πλήρωσε. Επιπλέον τον χρυσό που έκλεψε.

Αποζημιώσεις προς την Ελλάδα για τις καταστροφές που της προκάλεσε η Γερμανία κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Τα δύο αυτά πλέον όλους τους τόκους.

Ζημιές που προκλήθηκαν στο ελληνικό δημόσιο από γερμανικές εταιρείες που πούλησαν στο ελληνικό δημόσιο λαδώνοντας τους υπευθύνους και υπερτιμολογώντας τις αξίες. Οφείλει η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σε λεπτομερή και εξονυχιστική έρευνα και να δεσμεύσει μετά τις περιουσίες των υπευθύνων και συγγενών τους που δεν δικαιολογούνται. Για τα ποσά των υπερτιμολογήσεων να εγερθούν αγωγές κατά των εταιρειών.

Η Ελλάδα να απαιτήσει από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες το κόστος για τις συνεχείς αναχαιτίσεις τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων. Η Ελλάδα προστατεύει μ’ αυτά τα νότια-ανατολικά σύνορα της Ευρώπης και δεν είναι δίκαιο να αναλαμβάνει μόνη της το κόστος αυτό. Καμμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα και τέτοιο κόστος. Τα άλλα κράτη αδιαφορούν και μάλλον καλοπιάνουν την Τουρκία παρόλο που συμπεριφέρεται ενάντια στο ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο.

Επίσης η Ελλάδα να απαιτήσει το κόστος που επωμίζεται από τους τόσους ταλαιπωρημένους ανθρώπους από την Ασία και Αφρική που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από εμπόρους ανθρώπων (δουλεμπόρους) και εισέρχονται χωρίς ταξειδιωτικά έγγραφα στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Η Τουρκία δεν συλλαμβάνει τους δουλεμπόρους και αφήνει αυτή κατάσταση να συνεχίζεται. Θα πρέπει όλη η Ευρώπη και τα ισχυρά κράτη της Γης να μελετήσουν το φαινόμενο και να βοηθήσουν τους ανθρώπους αυτούς να μην αναγκάζονται να φεύγουν από τον τόπο τους. Σήμερα στον 21ο αιώνα επιτρέπεται να ανεχόμαστε το δουλεμπόριο;

Επιπλέον η Ελλάδα πρέπει να υπολογίσει και να απαιτήσει τα ενοίκια που πρέπει να καταβάλουν ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα για τις κλεμμένες από την Ελλάδα αρχαιότητες κλπ. ελληνικά κειμήλια ωφελούμενες από την έκθεση όλων αυτών σε μουσεία τους ή οπουδήποτε. Το ελληνικό κράτος πρέπει να καταγράψει όλα αυτά που βρίσκονται παράνομα σε ξένες χώρες και να αξιολογήσει τα μέχρι τώρα ενοίκια και πόσα θα χρεώνει στο εξής ετησίως.

Αν τα παραπάνω υπολογιστούν σωστά, τότε θα διαπιστωθεί ότι η Ελλάδα δεν έχει καθόλου εξωτερικό χρέος, αλλά το αντίθετο της χρωστούν αρκετά.

Γαβριήλ Πανάγος (συγγραφέας)

http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/blog-post_1320.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters