Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πολιτικοδημοσιογραφικό σχέδιο για καθυπόταξη των λαϊκών αντιδράσεων


Και ενώ πλέον δεν μπορούν να εμφανιστούν πουθενά οι δοσίλογοι και μειοδότες βουλευτές που με την ψήφο τους εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία της πατρίδας επιχειρείται με όλα τα μέσα το πολιτικοδημοσιογραφικό μπουρδέλο που διαφεντεύει τη χώρα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επανόρθωση του κλίματος της λαϊκής αγανάκτησης.



Έτσι από τη μια έχουμε τους πολίτες που δεν μπορούν να ανεχτούν την διακομματική κοροϊδία και συνενοχή και φτάνουν να "επικηρύξουν" τους εθνοπροδότες βουλευτές που ενέδωσαν στις επιταγές των αλλοδαπών και των ντόπιων τοκογλύφων.


Από την άλλη έχουμε μια κατευθυνόμενη αντιμετώπιση από πλευράς όλων των συστημικών κομμάτων που με ταυτόσημες δηλώσεις και ανακοινώσεις καταγγέλλουν τις αντιδράσεις των οργισμένων πολιτών (οι Πασόκοι συνεχίζουν το παραμύθι ότι πίσω από κάθε προπηλακισμό και γιουχάισμα βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - πόσα να είναι άραγε; )


Και φυσικά έχουμε και τις ενορχηστρωμένες δημοσιογραφικές "φιλότιμες" προσπάθειες να βάψουν το άσπρο μαύρο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του παραπαίοντος πολιτικού κατεστημένου στο οποίο μονίμως "υποκλίνονται", ωσάν νέα γιουσουφάκια.


Σταχυολογούμε ελάχιστα αποσπάσματα από την Κυριακάτικη αρθρογραφία τους για να αποδείξουμε τα παραπάνω:


"Ισχυρότατες, ετερόκλητες δυνάμεις θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία, ακόμη και σ' έναν ανοιχτό εμφύλιο πόλεμο". (από άρθρο του Παπαχελά στην Καθημερινή)


"Οποιες κι αν ήταν οι αστοχίες ή οι υπερβολές της ΕΛ.ΑΣ. την περασμένη Τετάρτη, αυτό που φάνηκε είναι ότι οι ακροαριστεροδεξιοί χούλιγκαν της βίας και ένα μεγάλο μπλοκ συνδικαλιστών - πανεπιστημιακών - δημοσιογράφων βοηθούσαν όσο μπορούσαν για να κατρακυλήσει η χώρα σε μιαν άβυσσο βίας και χάους".(του ιδίου)


"Ο,τι και να είναι, πάντως,(σΑ: μιλάει για τη "βία στο κέντρο της Αθήνας") πρέπει να λυθεί άμεσα με τη συνεργασία όλων των υπεύθυνων κομμάτων, ακόμη και του ΚΚΕ, πριν αυτή η χώρα βυθιστεί σε μια άβυσσο μίσους και βίας". (κεντρικό άρθρο της Καθημερινής)


Στον ίδιο ρυθμό και δηλώσεις κομμάτων του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος:



Ο  Γιώργος Πεταλωτής επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν αγανακτισμένοι, επιτίθενται μαζί με υποτίθεται ανθρώπους που χαρακτηρίζονται ως σπίθες και ποντάρουν σαφώς στη χρεοκοπία της χώρας. Τους βολεύει αυτή η φαυλότητα για να μπορούν να επιβιώνουν και πολιτικά αλλά και προσωπικά».


Έντονη ήταν η αντίδραση του Συνασπισμού, ο οποίος τονίζει ότι δεν υιοθετεί πρακτικές βίας. «Η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να στοχοποιήσουν την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πέφτει στο κενό και δεν μπορεί να παρακάμψει την πραγματική εικόνα της κοινωνίας που συντριπτικά αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική. Η προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας δεν θα περάσει σημειώνει ο ΣΥΝ».


Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Μιχελάκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά, θέλουμε να καταδικάσουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, περιστατικά βίας, απ' όπου κι αν προέρχονται. Κανείς δεν δικαιούται να βιαιοπραγεί και να αυτοδικεί με οποιοδήποτε πρόσχημα».


Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ αναφέρει ότι «οι μούντζες, οι προπηλακισμοί και οι επιθέσεις κατά προσώπων δεν υπηρετούν τον αγώνα του λαού κατά του νέου και του παλιού μνημονίου, αλλά αντίθετα αξιοποιούνται από τους εχθρούς του».
«Όσο και αν είναι πιεστικά κάποια πράγματα πρέπει να προστατεύσουμε πάση θυσία τη Δημοκρατία.
Οι προπηλακισμοί και η βία κατά βουλευτών αποσαρθρώνουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας που είναι ο Κοινοβουλευτισμός» τονίζει ο ΛΑΟΣ.
Η Δημοκρατική Αριστερά σημειώνει ότι «η αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής είναι αποτελεσματική μόνο μέσα από ένα οργανωμένο μαζικό δημοκρατικό κίνημα και με την πάλη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών».
Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δ. Ζαφειριάδης, επισημαίνει ότι «οι επιθέσεις σε βουλευτές και η απρόκλητη βία, από τραμπούκους με φασίζουσες αντιλήψεις, βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, οδηγώντας σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».


Ακτιβιστής http://activistika.blogspot.com/2011/07/blog-post_7578.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters