Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ελληνας ανακάλυψε τα αίτια του καρκίνου

Τις τελευταίες δεκαετίες και παρά την τρομακτική εξέλιξη της τεχνολογίας η οποία άνοιξε τεράστιους ορίζοντες στην μελέτη – διάγνωση και θεραπεία αρκετών ασθενειών, φθάνοντας έως και την αποκωδικοποίηση του DNA, οι εξελίξεις στον τομέα του καρκίνου σημείωσαν μηδαμινά βήματα.

Και σε αυτό συνέβαλλε η πολυπλοκότητα στην εμφάνισή του δηλαδή η μή εκδήλωσή του σε ένα συγκεκριμένο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού και οι ανεξέλεγκτες μεταστάσεις τις οποίες δημιουργεί.

Κατά καιρούς ακούστηκαν πολλές απόψεις για τα αίτια της παθογένιας, της γεννεσιουργού διαδικασίας της αρχής – αιτίου της καρκινογέννησης αλλά οι εύρευνες δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν συγκεκριμένα σημεία πέρα από αόριστες εικασίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η οποία θα γίνει στην Βοστώνη απο ομάδα ογκολόγων οι οποίοι μελέτησαν την ανακάλυψη του Παναγιώτη Καρδαμίτση, η καρκινογέννηση αποτελεί ψυχική πάθηση οφειλόμενη σε βλάβη του κέντρου Δ της εγκεφαλικής λειτουργίας σε συνδυασμό με καταθλιπτική προδιάθεση το οποίο έχει ώς αποτέλεσμα τον επηρεασμό της ηλεκτροχημικής λειτουργίας του.

Το κέντρο Δ αποτελεί τον εντολέα του κυτταρικού συστήματος, τών αρχών λειτουργίας, μετάλλαξης, πολλαπλασιασμού η νέκρωσης των κυττάρων με αποτέλεσμα η δυσλειτουργία του να θέτει την κυτταρική διαδικασία (κύκλο) σε ανεξέλεγκτη λειτουργικότητα.

Αποτέλεσμα αυτής της ψυχικής δεισλειτουργίας είναι η παραγωγή μιας άγνωστης έως τώρα πρωτεϊνης της υπερβίνης η οποία επειρεάζει τους νευρικούς διαβιβαστές του κέντρου Δ και την λειτουργία τους με αποτέλεσμα την εσφαλμένη πληροφόρηση και διαδικασία εντολών του πρός το κυτταρικό σύστημα.

Εν κατακλείδι η καρκινογέννεση δεν αποτελεί τίποτα άλλο απο μια καθαρά ψυχικής αιτίας νόσο και η οποία ανάγεται στην σφαίρα της ψυχιατρικής επιστήμης.

Νίκος Αποστολίδης

πηγή
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_7345.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters