Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Σας γράφω γιατί θέλω να σώσω την πατρίδα μας. Θέλω να σώσω την Ελλάδα από τα δεινά που έρχονται. Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ σε όσους ακούν να επικοινωνήσουμε μαζί μου ώστε επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος στα.....
χρόνια σκλαβιάς που μας ετοιμάζουν.
Πολύ σύντομα, ο κ. Παπανδρέου και η οικογένειά του θα πάρουν τις μίζες τους από τη συμφωνία με το ΔΝΤ, θα φύγουν για Αμερική και θα μείνουμε εμείς εδώ για να πολεμήσουμε τους εισβολείς. Όχι μόνο τους οικονομικούς εχθρούς αλλά και όλους τους λαθρομετανάστες που θα μας έχουν φορτώσει. Θα σκοτωθούμε εμείς και τα παιδιά μας για τον κ. Παπανδρέου και τους άχρηστους πολιτικούς μας. Θα πολεμήσουμε και θα σκοτωθούμε προσπαθώντας να σώσουμε την πατρίδα μας που ξεπούλησαν οι πουλημένοι πολιτικοί μας. Και δεν είναι μόνο η Θράκη, είναι και το Αιγαίο, η Κρήτη και τα νησιά μας. Έχουν ήδη αρχίσει τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, να λένε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Το αναφέρουν συνέχεια! Όπως έβαλαν το ΔΝΤ στο λεξιλόγιο μας πριν από καιρό. Τότε που σχεδόν κανείς από μας ήξερε τι είναι το ΔΝΤ. Ο κ. Παπανδρέου όμως ήξερε τι ήταν το ΔΝΤ και μας πήγε εκεί σαν τα πρόβατα.
Βλέπουμε επίσης τους πουλημένους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν με λύσσα τους Μουσουλμάνους. Σε λίγο καιρό οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει ακόμα είναι ότι οι ισχυροί της γης θέλουν «εργάτες», θέλουν απρόσωπα ρομπότ, τσιπάκια που θα πληρώνουν φόρους. Δε θέλουν πατρίδες και εθνικές κυριαρχίες. Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και η εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

ΑΛΛΆ ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΩΝ ΗΡΏΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ. ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Αν έπαιρνε η κυβέρνηση μας δάνειο αμέσως μετά τις εκλογές θα μπορούσαμε να το πάρουμε με ευνοϊκούς όρους χωρίς να υποθηκεύσουμε την πατρίδα μας. Όλες οι χώρες έχουν χρέη και όλες οι χώρες παίρνουν δάνεια. Αλλά αυτό που έκανε αυτή η κυβέρνηση ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Γνώριζε την κατάσταση, την έκανε ακόμα χειρότερη με τις απαράδεκτες δηλώσεις και τις καθυστερήσεις του κ. Παπανδρέου στο εξωτερικό και τελικά «αναγκαστήκαμε» να πάμε στο ΔΝΤ. Είναι ακριβώς η περίπτωση ενός ανθρώπου που χρωστάει λεφτά, δηλώνει παντού ότι δεν έχει δουλειά και δεν είναι καλός στις πληρωμές του, και στη συνέχεια πάει στην τράπεζα για δάνειο. Θα του δώσουν; Φυσικά και όχι. Άρα θα καταλήξει σε τοκογλύφους και όταν δε θα μπορεί να πληρώσει τις δόσεις, θα βρεθεί με σπασμένα πόδια ή στη χειρότερη νεκρός σε κάποιο χαντάκι. Ακριβώς ότι έκανε ο κ. Παπανδρέου. Ξεπούλησε την Εθνική μας κυριαρχία στους τοκογλύφους! Τόσο απλά!

Βάζουν και τους Μουσουλμάνους στο παιχνίδι και είναι εμφανές ότι η Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΌ.

Πρέπει επιτέλους να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. Καλώ όλους να δουν τι πραγματικά γίνετε στον κόσμο, να κάνουν έρευνα, να διαβάσουν, να ενημερωθούν. Μην αδιαφορείτε πλέον. Καλώ όλους τους νέους της πατρίδας μας να ανοίξουν τα μάτια τους, να βάλουν την πατρίδα στην καρδία τους και να κατανοήσουν ότι κινδυνεύει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Σηκωθείτε επιτέλους από τις καφετέριες, δεν καταλαβαίνετε ότι θα γίνουμε όλοι σκλάβοι των ισχυρών; Με το Μνημόνιο ΙΙ που θέλει να περάσει ο κ. Παπανδρέου, και από ότι είδαμε όλοι σήμερα, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΠΟΛΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σύντομα θα είμαστε όλοι σκλάβοι στην ίδια μας τη χώρα. Δεν καταλαβαίνετε που μας οδηγούν; Το σχέδιο είναι απλό. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και των λαών. Με μαθηματική ακρίβεια και τους προδότες που κυβερνούν, σε μερικά χρόνια η Ελλάδα όπως τη γνωρίζαμε έως σήμερα, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Πρέπει επιτέλους να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ! Δείτε τι γίνετε γύρω σας. Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε απόλυτο δίκιο, αν αυτά τα μέτρα τα είχε πάρει η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, οι «προοδευτικές» και άλλες δυνάμεις της χώρας θα είχαν κάψει την Ελλάδα! Πριν από ένα χρόνο οι διαδηλώσεις ήταν καθημερινές. Ακόμα και για πράγματα που πέρασε τώρα ο κ. Παπανδρέου. Έγινε ακόμα και μουσουλμανική λειτουργία μπροστά στα Προπύλαια, όπου ούτε ορθόδοξη λειτουργία τελέστηκε ποτέ δημόσια και αυτό γιατί δε θα το επέτρεπαν ποτέ οι «προοδευτικοί» αυτής της χώρας. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά οι ξένοι πρέπει να σέβονται τους δικούς μας νόμους. Δυστυχώς ως επί το πλείστον, οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται. Αρνούνται να προσαρμοστούν. Αντίθετα, απαιτούν να προσαρμοστούν οι υπόλοιποι στις συνήθειές τους. Δεν είναι ρατσισμός αλλά η πικρή αλήθεια. Είτε αρέσει είτε όχι, η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα. Έχουμε ήθη, έθιμα και παραδόσεις που δε θέλω να ξεχάσω. Ταξιδέψτε στην Ευρώπη να δείτε πως έχουν καταντήσει οι υπόλοιπες χώρες που δεν είχαν τα κότσια να επιβάλουν νόμους στους μουσουλμάνους. Δεν είναι ρατσισμός, είναι κοινή λογική. Σε μερικά χρόνια οι ξένοι θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Παρόλο αυτά δημοσιογράφοι και πολιτικοί υποστηρίζουν τους ξένους και τα βάζουν με τους αγανακτισμένους Έλληνες. Και όλα αυτά για ψήφους. Πωλείται η πατρίδα για μερικούς ψήφους.

Θέλουν να δημιουργήσουν ένα κράτος δίχως ταυτότητα, δίχως ιστορία, δίχως glwssa? Οι πολιτικοί με τη βοήθεια των πουλημένων δημοσιογράφων ξεπουλάνε την πατρίδα και κανείς δε μιλά. Γιατί έχουμε τυφλωθεί από τις κομματικές παρωπίδες;;; Γιατί δεν αντιδράμε;; Γιατί δεχόμαστε ότι μας πλασάρουν;;;; Γιατί παραμυθιαζόμαστε από τα ΜΜΕ;;; Τόσο αφελείς είμαστε; Τόσο ηλίθιοι είμαστε;;; Όλες οι κυβερνήσεις φταίνε για την κατάντια μας! ΟΛΕΣ! Από τον Ανδρέα Παπανδρέου, στον Μητσοτάκη, στον Σημίτη, στον Καραμανλή και τώρα στον Παπανδρέου Jr. Τρεις οικογένειες έχουν καταστρέψει την όμορφη πατρίδα μας. Τον περήφανο λαό μας. Τρεις οικογένειες, και όλοι οι φίλοι τους, έχουν καταστρέψει και διαλύσει την Ελλάδα με τις εντολές των αφεντικών τους. Και πρέπει όλοι αυτοί που φταίνε να βρεθούν επιτέλους στη φυλακή!!!! Όλοι! Να αρθεί επιτέλους η βουλευτική ασυλία και να δικαστούν! ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΎΜΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ. Η χώρα μας έχει μείνει πίσω λόγω των συμφερόντων. Από τα πιο απλά πράγματα στα πιο περίπλοκα. Καθυστερεί η ανάπτυξη της παρτίδας μας γιατί δε συμφέρει μερικούς που βάζουν το κέρδος πάνω από τα συμφέροντα της πατρίδας. Έχετε σκεφτεί γιατί στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπονται τα Diesel αυτοκίνητα; Κάντε έρευνα και θα μάθετε την αλήθεια. Έχετε σκεφτεί γιατί πριν από χρόνια, όλη η Ευρώπη είχε ADSL ενώ στην Ελλάδα διαφήμιζαν το ISDN? Κάντε έρευνα και θα μάθετε όλη την αλήθεια. Αυτά τα παραδείγματα είναι μικρά, συμφωνώ, αλλά έχετε σκεφτεί τι παιχνίδια παίζονται πάνω στις πλάτες μας; Όσο τους αφήνουμε να μας κοροϊδεύουν και να παίζουν τα παιχνίδια των αφεντικών τους, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες; Είναι καιρός να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ! ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. Εμείς και τα παιδιά μας. Στα παιδιά μου θέλω να παραδώσω τουλάχιστον όσα μας κληροδότησαν οι γονείς μας. Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε, πρέπει επιτέλους να υψώσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ και να πάμε κόντρα σε όλους αυτούς.

Είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ να δώσω τον ΑΓΩΝΑ για να σώσω την Πατρίδα μας. Γνωρίζω ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δύσκολος, γιατί θα πρέπει να πάω κόντρα σε ισχυρές δυνάμεις. Δυνάμεις που εύκολα επηρεάζουν τα πλήθη. Πολλοί προσπάθησαν, περισσότερο ισχυροί από μένα, και δεν τα κατάφεραν. Αλλά δε μπορώ να δεχτώ να ξεπουλιέται η πατρίδα μου με τόσο ευκολία. Δε μπορώ να δεχτώ τα παιδιά μου να ζουν ως σκλάβοι. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ και μόνο έτσι ξέρω!

Βασικές αλλαγές που θα φέρει ο νέος πολιτικός φορέας θα είναι:
1) -Άρση της βουλευτικής ασυλίας και Πόθεν έσχες για όλα τα περιουσιακά στοιχεία πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστικών, εφοριακών, υπαλλήλων πολεοδομιών, αστυνομικών, στρατιωτικών (αυτών και των συγγενικών τους προσώπων) των τελευταίων 30 χρόνων (και έλεγχο 20 χρόνια μετά) και επακόλουθη δήμευση, όπου οι περιουσίες δεν δικαιολογούνται και φυλάκιση σε αυτούς που έχουν παρανομήσει.
2) - Μείωση των βουλευτών σε 200, περιορισμός των αμοιβών τους και όλων των επιδομάτων τους κατά 50%. Πλαφόν για το μισθό των βουλευτών.
3) -Μία και μόνο σύνταξη θα παίρνουν οι βουλευτές.
4) - Υποχρεωτική από το νόμο χρησιμοποίησης από τους βουλευτές και των συγγενικών τους πρόσωπων, των δημοσίων υπηρεσιών του κράτους. Δηλαδή, τα παιδιά ΟΛΩΝ των βουλευτών θα πηγαίνουν σε δημόσια σχολεία. Θα μπορούν να πηγαίνουν μόνο σε δημόσια νοσοκομεία κλπ. Αν δε σας αρέσουν τα δημόσιο νοσοκομεία και τα δημόσιο σχολεία….. ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΑ!
5) -Και Πολλά άλλα……

Οι εμπνευσμένοι ηγέτες ποτέ δεν ήταν πολλοί σε μια κοινωνία. Αρκούσαν λίγοι άνθρωποι με ισχυρή θέληση και πίστη για να αφυπνίσουν τα πλήθη και να πείσουν τους δύσπιστους κι αδιάφορους. Ενωμένοι θα σώσουμε την πατρίδα μας.

Είναι βέβαιο ότι μία τέτοια κίνηση δε θα είναι δημοφιλή. Πολλοί θα την κατακρίνουν και πολλοί θα τη χλευάσουν. Επίσης είναι βέβαιο ότι πολλοί θα τη θάψουν ώστε να μη γίνει γνωστή. Όλοι εμείς όμως πρέπει να αντισταθούμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ακουστεί η νέα ιδέα μας. Να μαθευτεί από όλους τους Έλληνες, ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και προσπαθούν να σώσουν την Πατρίδα μας. Πρέπει να ΕΝΩΘΟΥΜΕ!

Δεν είμαι ούτε διάσημος, ούτε διαπλεκόμενος, ούτε έχω φάει με χρυσά κουτάλια, ούτε έχω πάρει φακελάκι, ούτε είμαι κομπιναδόρος, ούτε λαμόγιο ..... Ούτε τίποτα.

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ, ΑΓΝΟΣ και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, παιδί του Σωκράτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Περικλή, του Κολοκοτρώνη και όλων των ΗΡΩΩΝ της όμορφης πατρίδας μας και θέλω να εργαστώ σκληρά (χωρίς σκοπιμότητες, «χορηγίες», μίζες, ρουσφέτια και φακελάκια) για το καλό της πατρίδας και του ελληνικού λαού.

Είμαι ένας αγνός και περήφανος Έλληνας που στέκομαι προσοχή στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου. Δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε φασίστας, ούτε ακροδεξιός, ούτε ρατσιστής, ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος, ούτε αριστερός, ούτε εξαρτώμενος... ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν υπάρχουν ταμπέλες όταν πρέπει να σωθεί η πατρίδα μας. Είμαι απλά ΕΛΛΗΝΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Αναζητώ μορφωμένους Έλληνες με γνώσεις σε βασικής σημασίας τομείς. Ψάχνω τίμιους δικηγόρους, τίμιους οικονομολόγους, τίμιους γιατρούς και ανθρώπους που έχουν σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, συνταγματολόγους και οποιοσδήποτε άλλος που θέλει και μπορεί να βοηθήσει. Έχω δεχτεί αρκετά μαιλ, περιμένω ακόμα περισσότερα.

Δε θέλω να αποκαλυφτώ ακόμα γιατί είμαι βέβαιος ότι θα έχω την ίδια τύχη με τον Σωκράτη Γκόλια.

ΕΛΠΊΖΩ Η ΈΚΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΉ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΆΤΕΣ. Είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ να δώσω τον Υπέρτατο ΑΓΩΝΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ! Έχουμε την ομορφότερη και πλουσιότερη (ανεκμετάλλευτους φυσικούς πόρους) χώρα του κόσμου. ΜΗΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝΕ! ΑΝ ΌΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ, ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Το θέμα είναι αν θα μας αφήσουν τα ΜΜΕ, ή αν θα βρουν τρόπο να μας αποκαλέσουν γραφικούς, φασίστες, ρατσιστές ή οτιδήποτε άλλο αποκαλούν αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΕΤΎΧΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο blog: http://neokommatora.blogspot.com

Επικοινωνήστε αν ενδιαφέρεστε μαζί να σώσουμε την πατρίδα μας. Πρέπει να αγωνιστούμε έναντι των εχθρών της πατρίδας, είτε είναι εντός ή εκτός συνόρων.
Ας ενωθούμε μαζί, όλα τα πατριωτικά μπλογκς, και όσοι άλλοι αγαπούν αυτό τον τόπο και ας σχηματίσουμε ενα νέο Πολιτικό Κόμμα για να κερδίσουμε τις εκλογές. Ας μην λέγετε "ΝΕΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ", αυτό δεν έχει και τόσο σημασία, ΑΛΛΑ ας έχει ως αρχή το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του λαού και το Ελληνικού Έθνους.

Είμαστε στους δρόμους 28 μέρες, και ΚΑΝΕΙΣ δε συγκινείται, κανείς δεν νοιάζεται. Κάνουν δημοσκοπήσεις σα να μην υπάρχουν οι «Αγανακτισμένοι». Αν όμως ο νέος πολιτικός φορέας εμφανιστεί ξαφνικά μέσα στις δημοσκοπήσεις τους, τότε θα πρέπει ν’ασχοληθούν. 28 μέρες διαδηλώσεις…. Και δεν τους καίγετε καρφί. Συνεχίσουν τα παιχνίδια τους πάνω στις πλάτες μας.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!
ΜΑΖΙ…. ΕΝΩΜΕΝΗ….. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

email: neokommatora@gmail.com


«Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_244.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters