Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η αβάσταχτη ξεφτίλα!

Την αβάσταχτη ξεφτίλα της ελληνικής πραγματικότητας ζούμε τις τελευταίες ώρες.
Η απόλυτη ξεφτίλα των πολιτικών. Άλλοι τρέχουν να σώσουν το τομάρι τους, άλλοι τρέχουν να καβατζώσουν καρέκλες, άλλοι μην μπορώντας να προβλέψουν τον νικητή λένε παπαρολογίες, κανένας όμως δεν έχει την....
στοιχειώδη αξιοπρέπεια να πει τα πράγματα όπως είναι.
Η απόλυτη ξεφτίλα των δημοσιογράφων. Κάποιοι πάνε τοίχο-τοίχο μην τους πετύχει καμιά αδέσποτη, κάποιοι συνεχίζουν να γλείφουν τα αφεντικά.
Η απόλυτη ξεφτίλα των δικαστικών. Ούτε ένας δεν βρίσκεται να τους μαζέψει όλους και να τους στείλει στον αγύριστο.
Η απόλυτη ξεφτίλα της αστυνομίας. Δεν φτάνει που δεν συμμετέχουν στον αγώνα για την ελευθερία, δεν φτάνει που σκορπάει προβοκάτορες, δεν φτάνει που αρνείται ντοκουμέντα που έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια χιλιάδες άνθρωποι, αυτοί τα αρνούνται ως πλαστά (!).
Η απόλυτη ξεφτίλα των ψηφοφόρων. Την απίστευτη ανικανότητα του πρωθυπουργού οι πασόκοι την ερμηνεύουν ως τρίπλα (!) και την λαμογιά του Σαμαρά οι νεοδημοκράτες την ερμηνεύουν ως εξυπνάδα. Τα υπόλοιπα πρόβατα ακολουθούν τους άλλους τσοπάνηδες που ζητάνε εκλογές σαν τα όρνια που πετάνε πάνω από το κουφάρι.
Κανένας, μα κανένας δεν λαμβάνει υπόψην του τον λαό. Κανένας ? Λάθος ! Έτσι θέλουν να φαίνεται. Όλοι αυτοί ξέρουν πολύ καλά ότι για τις εξελίξεις, υπεύθυνος είναι ο λαός που είναι μαζεμένος έξω από την Βουλή και τους υπενθυμίζει καθημερινά, ότι αυτοί είναι ο ξενοδόχος. Και καλά θα κάνουν να μην λογαριάζουν χωρίς αυτόν.

Costas K.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_5366.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters