Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Βόμβα Π Κουκουλοπουλου βουλευτή Κοζάνης του πασοκ..

Συμφωνία Ε.Ε με την χώρα μας για χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια.



Σκοπός τους είναι δηλαδή να ξεπουληθούν τα πάντα, να απολυθούν χιλιάδες Δ.Υ, να μειωθούν οι συντάξεις και οι....
μισθοί όλων των Ελλήνων, να απολυθούν από τον ιδιωτικό τομέα αρκετές χιλιάδες εργαζόμενοι και μόλις έχει ολοκληρωτικά καταστραφεί η χώρα να κηρύξει και μια χρεωκοπία γιατί έτσι έχουν συμφωνήσει με τους φίλους τους και να επέλθει η ολοκληρωτική καταστροφή .Ως εκ τούτου βγαινει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η χρεωκοπία της χώρας είναι σίγουρη, το ποτέ όμως θα συμβεί θα είναι απόφαση που θα την πάρει η Ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τους τοκογλύφους φίλους τους, αγνοώντας τον Ελληνικό λαό του οποίου τις θυσίες ζητά για να σώσει τους τραπεζίτες. Προειδοποιούμε όλους τους βουλευτές που θα τολμήσουν να ψηφήσουν κάτι που γνωρίζουν εκ των πρότερων ότι οδηγεί σε αδιέξοδο, ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Οι πράξεις τους αυτές δεν θα μείνουν ατιμώρητες και ο Παπαδόπουλος όταν ήταν στις δόξες του αισθανόταν πολύ σίγουρος, η ιστορία όμως δεν τον δικαίωσε και πέθανε στην φυλακή για πολύ μικρότερα εγκλήματα από τα δικά σας. Τώρα που ξέρετε που οδηγεί και το δεύτερο μνημόνιο δεν έχετε κανένα ελαφρυντικό! Αποφασίστε με γνώμονα το συμφέρον του λαού και όχι των τοκογλύφων του διεθνούς κεφαλαίου.

http://lalipouli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters