Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Επιστολή της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στον κ. Καστανίδη για την επιλεκτική προστασία του κεμαλικού φασισμού

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε είχαμε καταθέσει τις προτάσεις μας στο υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο σας που αφορούσε την καταπολέμηση ορισμένων μορφών ξενοφοβίας και ρατσισμού.
Είχαμε ζητήσει τότε από εσάς να φροντίσετε ούτως ώστε στο άρθρο 4 να μην παραλείπονται ουσιαστικά οι γενοκτονίες των Ελλήνων Ποντίων και Αρμενίων από τις πρόνοιες του σχετικού άρθρου διότι ο κίνδυνος ολικής άρνησης και χλευασμού των μαρτυρίων των θυμάτων μας ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα είναι ορατός.

Τα γεγονότα κ. Υπουργέ μας δικαίωσαν αφού γίναμε μάρτυρες δηλώσεων του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη πριν λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη περί του «Πόσο μεγάλη είναι η τιμή της Θεσσαλονίκης να είναι η γενέτειρα του Μουσταφά Κεμάλ» όπως και της δημόσιας τοποθέτησης της αντιδημάρχου Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου περί «υποτιθέμενης ποντιακής γενοκτονίας» άποψη που οδήγησε τελικά το Δήμο της περιοχής να αρνηθεί την διοργάνωση εκδήλωσης μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων . Επίσης αναφέρουμε προσβλητικές και προκλητικές εκφράσεις στελέχους οικολογικής οργάνωσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης λίγες μέρες πριν που προσέβαλαν βάναυσα την ιερή μνήμη των θυμάτων μας.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε κύριε Υπουργέ, δεκάδες τέτοιες δηλώσεις και τοποθετήσεις πολιτικών στελεχών που έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα.
Δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση για την τύχη του νομοσχεδίου που εισηγείστε . Ελπίζουμε αν τελικώς έρθει στην Βουλή, να συμπληρωθεί το άρθρο 4 με την πρότασή μας, διότι τελικώς η Ομοσπονδία μας θα είναι υποχρεωμένη εκ του θεσμικού της ρόλου να κινηθεί ακόμα και νομικά η ίδια εναντίον οποιουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας συνειδητά και απροκάλυπτα προσβάλει την μνήμη των θυμάτων μας κατά το πρότυπο των Εβραϊκών οργανισμών όπου γης που με επιτυχία φέρουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλους όσους αμφισβητούν το Εβραϊκό ολοκαύτωμα την ηθική πολιτική και νομική καταδίκη των αρνητών του ολοκαυτώματος και την οικονομική αποζημίωση των απογόνων των θυμάτων για λόγους ψυχικής οδύνης.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Παρχαρίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Ο Γενικός Γραμματέας
Γεωργιάδης Γιώργος
Δημοσιογράφος
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_790.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters