Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Έχει κανείς παρατηρήσει πόσους μικροσεισμούς έχουμε εντός και γύρω μας τις τελευταίες μέρες?

Έχουμε γράψει αρκετές φόρες στο παρελθόν για το ότι ερευνητές και σεισμολόγοι δηλωνουν οτι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από μεγάλο σεισμό στον Ελλαδικό χώρο και γείτονες περιοχές. 

Ακόμα εμείς επειδή είμαστε αρκετά αιθεροβάμονες παρακολουθούμε στενά το haarp και τα σεισμολογικά κέντρα ...φοβούμενοι μήπως κάνας GAP κάνει καμιά λάθος κίνηση λόγο μ@λ@κι@ς και έχουμε τίποτα αντίποινα !Για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε λοιπόν είμαστε συνέχεια σε ετοιμότητα, έτσι καταλήξαμε και 
στην σελίδα http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php. Δεν υπονοούμε τίποτα παραπάνω από ότι ακριβώς λέμε (αν και δεν λέμε ακριβώς τι απόλυτα πιστεύουμε) ..άλλα αυτό που δείχνει ο χάρτης εμάς μας θυμίζει το δάχτυλο του μπαμπούλα...σε στυλ "καθίστε καλά γιατί σας έχουμε έτοιμους!!" Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!


πηγη 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_6600.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο πλησιάζει η ώρα της χρεωκοπίας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι εκβιασμοί και οι απειλές της Νέας Τάξης, του Τέταρτου Ράϊχ και της εξωγήινης τραπεζαλητείας εναντίον της Ελλάδας.

Η χρήση των τεκτονικών υπερόπλων Tesla θα είναι το τελευταίο και έσχατο χαρτί της τρόϊκας σε περίπτωση που η Ελλάδα αρνηθεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη.

Ουσιαστικά η λυκοσυμμαχία του πλούσιου και ληστρικού Βορρά επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε δεύτερη Ατλαντίδα σβήνοντάς την από τον χάρτη...

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters