Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Ο Παπανδρέου καταστρέφει τη χώρα και όχι το ΔΝΤ

Ενώ ο ίδιος ο Παπανδρέου προεκλογικά, έλεγε πως η αύξηση του ΦΠΑ θα οδηγήσει στον φαύλο κύκλο της κατάρρευσης, και είχε καταφέρει μέχρι τώρα να πείσει τον κόσμο, ότι το ΔΝΤ μας ανάγκασε να αυξήσουμε τον ΦΠΑ... ο Dominique τον διάψευσε κατηγορηματικά λέγοντας πως...


Το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΤΟΥ, ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΝΤ

Αυτό είναι και μια απάντηση σε εκείνους που λένε, ότι η ΤΡΟΙΚΑ μας επιβάλλει τα διάφορα μέτρα. Αμ δε. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΌΧΙ Η ΤΡΟΙΚΑ...


area51gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_7659.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters