Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η Απόφαση της Ε.Ε. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ) ΠΡΙΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Συνεδρίασε σήμερα η Ε.Ε. της ΓΕΝΟΠ και αφού ανέλυσε την κατάσταση έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις.....
εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την περαιτέρω μετοχοποίηση – ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά και άλλων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας στη βάση της αδιαπραγμάτευτης θέσης της (που είναι απόφαση των Συνεδρίων της) ότι «το 51% των μετοχών της Επιχείρησης και το management πρέπει να ανήκουν πάντα στο Δημόσιο» ώστε να μπορεί και ο πιο φτωχός καταναλωτής να απολαμβάνει το αγαθό του ηλεκτρισμού, αποφάσισε και εισηγείται στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απρίλη τα εξής:
Α)την ενημέρωση όλων των φορέων που εκπροσωπούν μεγάλες κοινωνικές ομάδες ή σύνολο πολιτών με θέμα:
«Γιατί δεν πρέπει να μετοχοποιηθεί η ΔΕΗ» και στόχο ο κάθε φορέας να πάρει δημόσια θέση εάν συμφωνεί η όχι στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ (ΚΟΜΜΑΤΑ – ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ- ΤΕΕ- ΕΠΑΕ – ΚΕΔΚΕ – ΠΑΣΕΓΕΣ – ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΕΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ κ.α.)
Η υπεράσπιση της ΔΕΗ δεν είναι υπόθεση μόνο της ΓΕΝΟΠ.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν είναι συντεχνία κάποιων βολεμένων όπως επιχειρούν να μας παρουσιάσουν συγκεκριμένοι κύκλοι.
· Ο αγώνας μας δεν αφορά τους εαυτούς μας.
· Ο αγώνας μας είναι για τον φτωχό καταναλωτή.
· Ο αγώνας για την σωτηρία της ΔΕΗ αφορά όλους μας.
Β)την πραγματοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης των καταναλωτών για τις επιπτώσεις που θα έχει η περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ
Γ)την υλοποίηση δυναμικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης σε όλη την Ελλάδα.
Δ)την έγκαιρη έναρξη πολλές μέρες πριν η κυβέρνηση πάει νόμο στη βουλή 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών (από αυτές που η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ξέρει να κάνει) με στόχο την αλλαγή της λαθεμένης απόφασης της κυβέρνησης.
· Το εύκολο θα ήταν να σιωπήσουμε
· Το εύκολο θα ήταν να προδώσουμε
· Το εύκολο θα ήταν να λυγίσουμε
Δικαιολογίες πάντα υπάρχουν.
Το δύσκολο είναι να μείνεις συνεπής.
Όμως σε κόντρα των καιρών εμείς θα μείνουμεόποιο και αν είναι το τίμημα.
Τις θέσεις μας δεν τις αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.
Το χρωστάμε στον ελληνικό λαό που με το υστέρημά του χτίστηκε η ΔΕΗ.

Σημαντική σημείωση:
Επειδή «τα αφεντικά» κάθε φορά που αντιστεκόμαστε κάθε αγώνα μας τον παρουσιάζουν ως αγώνα προάσπισης κεκτημένων και συμφερόντων μας δηλώνουμε ότι εάν η πλειοψηφία των φορέων που θα επισκεφθούμε αλλά και που θα ζητήσουμε δημοσίως να πάρουν θέση πει ότι συμφωνεί να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ (γιατί περαιτέρω μετοχοποίηση αυτό σημαίνει), εμείς θα σεβαστούμε την απόφαση των εκπροσώπων των φορέων.
Εμείς μπορεί να βγάζουμε το ψωμί μας από τη ΔΕΗ και παρότι μέσα στην περιουσία της ΔΕΗ έχουμε ενσωματωμένη την ασφαλιστική μας περιουσία ποτέ δεν συμπεριφερθήκαμε σαν ιδιοκτήτες της.
Η ΔΕΗ ανήκει στον ελληνικό λαό και σε αυτόν πρέπει να παραμείνει.
Υ.Γ. 1
Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους δημοσιογράφους αλλά λόγω της απεργίας των τεχνικών των τηλεοπτικών σταθμών και σεβόμενοι τον αγώνα τους αναβάλουμε την συνέντευξη τύπου για την επόμενη εβδομάδα.
Για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
Υ.Γ.2
Από αύριο ξεκινούν οι επαφές με τους φορείς.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θα χάσει ούτε ώρα.

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_59.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters