Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ: ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ , ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ;

Με αυτή την απίθανη φράση «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;», ο νεόκοπος σοσιαλιστής Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντωνίνου απάντησε στους αντάρτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που.....
του έλεγαν ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια..
Καταλάβετε δηλαδή πως το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης υπολογίζει τον Ελληνικό λαό ως κοινωνία και ως κουλτούρα.
Εντάξει Υπουργέ μου βεβαίως και υπάρχει ο τζόγος . Βεβαίως Υπουργέ μου και γιατί να μην βγάλει το κράτος 700 εκατομμύρια!
Ξέρεις και κάτι άλλο Υπουργέ μου όπως σου είπε και η Βάσω Παπανδρέου.
Και η πορνεία υπάρχει. Και το φακελάκι με την διαπλοκή !
Και τα ναρκωτικά υπάρχουν . Και το λαθρεμπόριο. Και η τοκογλυφία!
Νομιμοποιήστε τα λοιπόν όλα να βγάλει λεφτά το κράτος!
Και από ποιόν θα εισπράξει αυτά τα 700 εκατομμύρια όταν βάλετε φρουτάκια και στην τελευταία γειτονιά; Θα πηγαίνουν να παίζουν εκεί ο Κόκκαλης, ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος και η παρέα τους;
Ο φτωχός λαός θα παίζει , σοσιαλιστή Υπουργέ μου και πάνω στην απόγνωση του για μια ανύπαρκτη ελπίδα τύχης θα τιναχτεί ολοσχερώς οικονομικά στον αέρα.
Μπράβο σου σοσιαλιστή Υπουργέ μου.
Γιαυτό κάποιες γενιές έβγαιναν στις διαδηλώσεις , έκαναν πορείες, έτρωγαν ξύλο από τα ΜΑΤ και το παρακράτος, κρέμαγαν πανό και κολλούσαν αφίσες , μάτωναν για τα ιδανικά τους , για να έρθεις εσύ σήμερα και κάποιοι όμοιοί σου στο όνομα του Σοσιαλισμού και του ΠΑΣΟΚ των έντιμων και αγνών αγωνιστών που εσείς ξευτιλίζεται, να διαλύσετε οράματα, ελπίδες και αγώνες!
Αν είχες λίγο φιλότιμο εδώ και καιρό έπρεπε να είχες παραιτηθεί μόνος σου! Θα σε παραιτήσει όμως ο Ελληνικός λαός .Και εσένα και πολλούς ακόμα σαν εσένα . Έρχεται σύντομα η ώρα!

Λάκης Γιαννιδάκης

Δείτε το σχετικό ρεπορταζ :

Ένταση δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.
Σύσσωμοι οι βουλευτές που συμμετέχουν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του κατατεθειμένου νομοσχεδίου φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος αμέσως μετά σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον πρωθυπουργό.

Οι Διάλογοι της Ανταρσίας….
Στα όριά τους φαίνεται πως έχουν φτάσει οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών. Η Βάσω Παπανδρέου όταν πήρε το λόγο για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα τυχερά παιχνίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος». Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό», το εν λόγο νομοσχέδιο, ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης σε ήπιους τόνους άσκησε κριτική για το πώς χειρίζεται η κυβέρνηση τους Βουλευτές λέγοντας: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;». Το βασικό θέμα που θέτουν οι Βουλευτές είναι να έχει τον έλεγχο ο ΟΠΑΠ και να μην περάσει στα χέρια ιδιωτών. Επίσης θεωρούν ότι η επιτροπή που προβλέπεται στο νομοσχέδιο δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από την πλευρά του, επιχείρησε σύμφωνα με πληροφορίες να θέσει τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προ τετελεσμένων. Στις αιτιάσεις των συναδέλφων του απάντησε: «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;». Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε τους τόνους και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Μας κοροϊδεύετε όταν λέτε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;». Στο τέλος, αφού είδε ότι σκληραίνουν τη στάση τους οι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο Γιώργος Παπακωνταντίνου σημείωσε με νόημα: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια, όχι μόνο εξαιτίας των δραματικών τόνων που έδωσαν ο υπουργός και οι Βουλευτές αλλά επειδή την επόμενη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένο να εισέλθει προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και απ’ ότι φαίνεται οι αντιδράσεις δεν είναι δυνατόν να κατευναστούν. Μετά το τέλος της συνεδρίασης Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έλεγε με νόημα: «Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση».


http://www.sfedona.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters