Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ζήτω η Μεγάλη και Αγία Ελλάς

Τις κρίσιμες τούτες ώρες που φλέγεται ολόκληρη η γειτονιά μας σε Μέση
Ανατολή, Βόρεια Αφρική, αλλά και στην Αλβανία με τα Σκόπια κατά διαστήματα, η χώρα μας στέκεται στο κέντρο των πύρινων εξελίξεων εν μέσω λαθρομεταναστευτικών εκτροπών, μοιάζοντας να περιμένει την σειρά της ή έστω μια κατάσταση που θα εκτρέψει την μακάβρια ηρεμία της. Μια μακάβρια ηρεμία που φέρει τα χαρακτηριστικά της αναμονής προ της καταιγίδας.

Δεν απουσιάζουν βέβαια οι προκλήσεις ούτε σε οικονομικό ούτε σε γεωπολιτικό επίπεδο με την βαρύτατα ενοχική συμμετοχή του προδοτικού πολιτικού καθεστώτος της Πατρίδος μας. Προκλήσεις που πίσω από τις δανειακές κρίσεις και τις ενεργειακές αναζητήσεις κρύβουν την αληθινή κρίση που θέλει την «πτωχευμένη» Ελλάδα τεμαχισμένη. Με την εξαθλίωση και την πείνα των Ελλήνων να εξυπηρετεί τους εχθρούς μας. Στα βορειοανατολικά μας σύνορα σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο οι διεκδικήσεις των θρασύτατων γειτόνων μας καλλιεργούνται συστηματικά με την ανοχή και την υποστήριξη μεσολαβητικών ενεργειών των Οηέδων.
Και στο σημείο αυτό αναδεικνύεται η άμεση και ζωτική αναγκαιότητα να επιστρέψουν στην πολιτική μας ζωή τα Εθνικά Ζητήματα και οι διεκδικήσεις του Ελληνικού Έθνους που σκόπιμα έχει εξοβελίσει από τα πολιτικά μας πράγματα το καθεστώς της χώρας. Και μαζί με την ολική επαναφορά της Μεγάλης Ιδέας επιβάλλεται να επαναπροσδιοριστεί ο συμμαχικός χάρτης της Ελλάδος. Και συγκεκριμένα να εμπλουτιστεί ο συγκεκριμένος χάρτης της Ελλάδος αποσύροντας την αμερικανική του μονομέρεια και τοποθετώντας την έντονη παρουσία του ρωσικού παράγοντα πιέζοντας τις ΗΠΑ που τούτη την ώρα δρουν καθαρά ως εχθροί της Ελλάδος. Να το πράξουμε τούτο με ενίσχυση των ελληνορωσικών συνεργασιών με αγωγούς και στρατιωτικές συμμετοχές.
Το συμμαχικό είναι το ένα κομμάτι των Εθνικών μας Ζητημάτων. Το δεύτερο και πιο σημαντικό ωστόσο κομμάτι είναι η χαρτογράφηση των Εθνικών μας Διεκδικήσεων και της γεωφυσικής μας επέκτασης. Όταν γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η αντίστοιχη κίνηση σε βάρος μας, είναι αφελής σαν σκέψη για τον λαό μας και προδοτική σαν ενέργεια από την πολιτική ηγεσία να μην προβεί πρώτη η Ελλάς στην ενέργεια αυτή. Να θυμίσουμε ακόμη ότι η Μεγάλη Ιδέα που σκοπίμως έθεσε στο περιθώριο η πολιτική τάξη είναι η πολιτικοστρατιωτική ενέργεια που μας οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδος μέχρι τα σημερινά βόρεια σύνορά μας που τίθενται εκ νέου σε κίνδυνο αποκόλλησης από τον εθνικό μας κορμό με τις ενέργειες των ίδιων εχθρών αλλά και με την γαλαντόμο διάθεση των ηγετίσκων σαν τον Παπανδρέου που έλεγε να δώσουμε λίγη γη για να κοιμόμαστε ( νεκρικά ) ήσυχα και την πρώην πρόεδρο της Βουλής Μπενάκη που αναφερόταν στο προεδρικό καλωσόρισμα Παπούλια στην μειωμένη κυριαρχία χάριν της ευημερίας και της ΕΕ και άλλων «συμμάχων».
Οι σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες που αποτελούν φυσική προέκταση της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος με στρατηγικό επιδιωκόμενο στόχο την ενσωμάτωσή τους στην Πατρίδα μας είναι η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Μακεδονία στα όρια του Μοναστηρίου και των εγγύς αυτού ελληνικών περιοχών, η Ανατολική Ρωμυλία, η Μικρά Ασία, ο Πόντος και η Κύπρος. Επιπλέον επιβάλλεται η ενίσχυση των προνομίων των Ελλήνων στη Κάτω Ιταλία. Για όσους τυχόν νομίζουν ότι γίνεται λόγος για άμεση ανάληψη στρατιωτικής δράσης της Ελλάδος, κάνουν προφανώς λάθος. Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως είναι η αναδιάταξη δυνάμεων και συμμαχιών, η διαγραφή χρεών και η αποπομπή τοκογλύφων, μειοδοτών εξουσιαστών και λαθρομεταναστών, η ενδυνάμωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, η ανάληψη της ελληνικής εξουσίας από εθνικιστική πολιτική ηγεσία, η απόκρουση ενδεχόμενων προβοκατόρικων ενεργειών σε βάρος μας και η εκμετάλλευση των προστριβών που αναπόδραστα θα προκύψουν μεταξύ των προσωρινών «Μεγάλων Δυνάμεων» που έχουν προστρέξει να αρπάξουν τον πλούτο της «πτωχευμένης» Ελλάδος.
Βρισκόμαστε σε καιρούς απαιτητικούς που δεν περιμένουν κανένα κηφήνα, κανένα εαυτούλη και δεν συγχωρούν κανένα προδότη. Στην πορεία ωστόσο της αναγεννημένης Μεγάλης Ελλάδος απαιτείται η ενεργοποίηση της Ελληνικής Ομογένειας στις διεκδικούμενες Ελληνικές Πατρίδες με την συμμετοχή Σωματείων, Προξενείων και Πρεσβειών στην κατεύθυνση της έκφρασης της ελληνικότητας γλώσσας, Παιδείας, λαού και τοπωνυμίων στις χώρες που εδράζονται οι Έλληνες αδελφοί μας. Αυτό που πράττουν οι ψευτομειονότητες της Νέας Τάξης ενταύθα, θα πράξουμε εμείς δικαίως στα εδάφη που μας ανήκουν. Κόντρα στους προδότες που κλείνουν σήμερα Προξενεία.
Το Αίμα των Ελλήνων δεν διαγράφεται από το μελάνι της λήθης και της ατιμίας και η Ιστορία μας δεν αλλοιώνεται ούτε διαγράφεται. Ο Ελληνικός Στρατός περιμένει την ώρα που θα ηγηθεί ελέω Θεού στην Ανάσταση της Μεγάλης και Αγίας Ελλάδος και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στο δρόμο για την εξουσία και τα πεπρωμένα της Ελλάδος θα περιφρουρήσει, θα αποκαθάρει και θα ενώσει Πατρίδα και Λαό. Ας δούμε τούτο το βίντεο
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters