Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό σου .Μήνυμα από Αχιλλέα


Δεν υπάρχει καμιά αξία κανένα αγαθό που να μπορεί να ανταλλάξει τον χρόνο σου. Γιατί ο χρόνος σου είναι ότι πιο πολυτιμότερο έχεις. Σε μια σημερινή Δημοκρατία των τιμών λοιπόν και όχι όπως παλιά των ΑΞΙΩΝ το να συνεχίσεις να στηρίζεις την λειτουργιά της είναι σαν να βάζεις ενέχυρο την ζωή σου. Όσο "κάποιοι" θα έχουν τον δικαίωμα και τον τρόπο να αλλάζουν την αξία του χρήματος που εσύ έχεις συμφωνήσει για να προσφέρεις το χρόνο σου τόσο ΕΣΥ θα είσαι σκλάβος και...
αναλώσιμο προϊών.

Όταν έκανες την συμφωνία στην εργασία σου με τον τομέα που ασχολείσαι συμφώνησες να δινεις κάποια από τα ταλέντα σου μέσα σε ενα χρονικό διάστημα με αντίτιμο το μισθό σου η το κέρδος της εμπορικής σου συναλλαγής.Δεν συμφώνησες όμως ποτέ ότι αν η αξία αλλάξει στο μέσον ανταλλαγής θα πρέπει να αλλάξει και η προσφορά χρόνου σου. Αυτό είναι και η μεγάλη παγίδα της φυλακής σου σήμερα. Ο πραγματικός εχθρός σου λοιπόν είναι το σύστημα ανταλλαγής και ο τρόπος που το αποδεχτηκες. Θα πέθαινες ποτέ για να έχεις περισσότερα χρήματα? Θα σταματούσες το χρόνο σου για περισσότερα χρήματα? ΟΧΙ σίγουρα όχι . Άλλα από την άλλη επιτρέπεις να χαρίζεις τον χρόνο σου για κάποια χρήματα ...επιλέγεις να είσαι δηλαδή ανάπηρος δίνοντας τον μισό χρόνο σου για κάποια χρήματα. ΠΟΣΟ τελικά κοστίζει ο χρόνος σου?....Και μην σκεφθείς με την ώρα γιατί εκεί κρύβεται και το μεγάλο μυστικό...σκέψου με την διάρκεια της ζωής σου. Πόσα χρήματα θες να σου δώσω ώστε να μου χαρίσεις την μισή ζωή σου? Πόσα χρήματα θες για να σε κάνω να ζεις σε ένα κλουβί με απαγορευτικούς κανόνες , με μειωμένα σύνορα και ελευθερίες, με μειωμένο το δικαίωμα να υπερασπίζεις ότι θέλεις?

Μην συνεχίζετε να υπερασπίζετε το καρκίνωμα του συστήματος πια. Και μην πιστεύεται ότι όλα αυτά που σας λέω είναι γιατί χρειάζεται να κάνουμε τώρα επανάσταση . Επανάστασής όπως στην Αίγυπτο , Λιβύη κοκ δεν γίνονται αγνά από έμενα και σένα αλλά στημένα από τα ίδια κέντρα εξουσίας. Δεν μπορείς να κάνεις επανάσταση σήμερα αν δεν έχεις "χορηγό"και εκτελεστικά και λειτουργικά όργανα ώστε να την κάνουν να πετύχει. Μην είστε άλλο ανόητοι η πραγματική επανάσταση είναι αυτή που ξεκινάει από την πραγματική κατανόηση των προβλημάτων και των αντιπάλων.

Το ότι ακόμα δεν έχει συμβεί και στην χώρα μας κάποια μεγάλη φωτιά , κάποια μεγάλη αναμπουμπούλα η ακόμα και "επανάσταση" είναι μόνο και μόνο επειδή η ¨"ατζέντα" χρησιμοποιεί άλλα όπλα πιο ήπια για να πετύχει τους στόχους της. Άλλα αυτό δεν εγγυάται ότι αύριο τα πράγματα δεν μπορεί να είναι πολύ πιο διαφορετικά πολύ πιο μοιραία. Ξυπνάτε ηλίθιοι από το λήθαργο σας και κοιτάξτε στον καθρέφτη το αγκίστρι που είναι στο χείλος σας. Σταματήστε να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε διαδικασίες που κάνουν την ζωή σας να φυλακίζεται περισσότερο. Μην αφήνετε άλλο τον φόβο να σας ελέγχει , αν τώρα γίνει παγκόσμια κρίση και κανείς δεν χρησιμοποιεί χρήμα κανείς μας δεν θα πάθει τίποτα , κανείς μας δεν θα πεθάνει στην πείνα και θα έχουμε καταφέρει να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε , να τους ρίξουμε στα γόνατα . Αν όμως τους αφήσουμε και το κάνουν οι ίδιοι μέσω της νέας τάξης πραγμάτων και την αχρηματη κοινωνία με τα τσιπάκια τότε θα μας έχουν βάλει όλους για σφαγή στην στρούγκα. Δείξε σεβασμό λοιπόν τώρα τον χρόνο σου και την ελευθεριά σου ,δείξε σεβασμό στο μέλλον των παιδιών μας . Δεν υπάρχει επανάσταση που μπορεί να γίνει με ανιδιοτέλεια σήμερα και στο κάτω κάτω επανάσταση μπορεί να κάνουν οι λαοί που δεν σέβονται την ζωή. Εγώ πιστευω οτι η Ελλάδα σέβεται την ζωή Ο ΕΛΛΗΝΑΣ σέβεται την ζωή. Μην γίνεις επαναστάτης λοιπόν απλά ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕ ,ΣΠΑΣΕ τον κύκλο που τους κάνει να είναι αυτοί στην κυριαρχία και αποφασίζουν!


Μοιράσου με τους συνανθρώπους σου τις ανάγκες σου , είτε είναι διατροφικές είτε οποιεσδήποτε άλλες. Μην συναλλάσσεστε πια απλά ανταλλάξτε .Μην πεις απλά αυτά δεν γίνονται , μην πεις απλά μια έξυπνη ατάκα στο μυαλό σου η σε σχόλιο για να αποφύγεις να δεις πόσο μηδενικό είσαι στην κρεατομηχανή των κρατών. Αν σήμερα δεν κάνεις την αρχή απλά άφησες τους εχθρούς σου να μακελέψουν εσένα , την οικογένεια σου , το μέλλον των παιδιών σου. Το σύστημα , αυτή η αράχνη που έχει στηθεί γύρω σου ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ όλα τα άλλα είναι για αυτούς που τους αρέσουν οι κινηματογραφικές ταινίες. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ εσύ είσαι το γραναζι που γυρνάει η μηχανή ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ? ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? Ε τότε κανε εσύ την επόμενη "οικονομική κρίση" ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ."

Αποφάσισα να ανοίξω το μπλοκ του "Σχεδίου Αχιλλέας" Έτσι όλοι όσοι μπορέσουν να καταλάβουν να το εφαρμόσουν άμεσα ο καθένας στην γειτονιά του η ακόμα πιο μακρυά. http://sxedio-achilleas.blogspot.com
Αυτή η κίνηση γίνεται γιατί άκουσα διαφοριυς ανθρώπους να πιστεύουν ότι κάτι μυστικό κρύβεται η ότι κάτι άλλο τρέχει κοκ,.

Κάποια απάντηση σε όσους είτε ηθελημένα είτε απο απερισκεψία είτε από στρατηγική έχουν γράψει διάφορες γνώμες για το Σχέδιο Αχιλλέας.

Δεν μπορώ να απολογηθώ γιατί έχω αντιληφθεί και κατανόηση αυτά που εσύ δεν κατανοείς. Ούτε μπορώ να απολογηθώ γιατί πήρα την απόφαση να βάλω τον εαυτό μου στην θέση του "γκουρού" που με αποκαλείς. Το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι ότι εγώ πήρα μια απόφαση να κάνω την αρχή, πήρα την απόφαση ότι μπορώ να νικήσω. Ίσως αν έκανες και εσύ το ίδιο να έβλεπες ότι εγώ και εσύ δεν έχουμε καμία διαφορά . Φοβάμαι όσο φοβάσαι , λυπάμαι όσο λυπάσαι και θα προσπαθώ συνέχεια αυτά που πιστευω να στα δείχνω μέχρι να καταλάβεις ότι εγώ και εσύ είμαστε ΕΝΑ!

http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters