Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το γάντι στην κυβέρνηση πετάει η χειραγωγούμενη Δικαιοσύνη

areios-pagos-olomeleia1Προκλητικός και απειλητικός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προειδοποιεί την κυβέρνηση, ότι οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί θα κατέλθουν σε "λευκή απεργία" εάν η κυβέρνηση συνεχίσει να μειώνει την αποζημίωση ταχείας διεκπεραίωσης των υποθέσεων και το επίδομα βιβλιοθήκης.
Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με σειρά μέτρων προσπαθεί να υποβαθμίσει και να καταλύσει την ανεξαρτησία της ελληνικής Δικαιοσύνης και ως να ηγείται μιας κομματικής συνδικαλιστικής παράταξης απειλεί ευθέως την κυβέρνηση:
«Εάν λοιπόν η κυβέρνηση συνεχίζει να υποβαθμίζει τους δικαστές, τότε πρέπει να αντιληφθεί και τις συνέπειες αυτού, διότι οι δικαστές δεν είναι διατεθειμένοι να εργάζονται πέραν από το σύνηθες ωράριο που είναι 3, η ώρα που εργάζεται όλος ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος, δεν είναι διατεθειμένοι να εργάζονται στα σπίτια τους, να έχουν οργανωμένα γραφεία και βιβλιοθήκες, δεν είναι διατεθειμένοι να λειτουργούν τα αυτόφωρα όλη νύκτα, δεν είναι διατεθειμένοι να υπάρχουν ανακριτές και εισαγγελείς σε υπηρεσίες ή ειρηνοδίκες οι οποίες τη νύκτα να κάνουν έρευνες…».

Μεθοδικός ο «μεγάλος συνδικαλιστής», έχει κάνει μάλιστα και μελέτη σύμφωνα με την οποία με τη «λευκή απεργία», θα εκδίδεται μόνο το 25% των δικαστικών αποφάσεων, σαν να μην γνωρίζουν οι πολίτες ότι οι αποφάσεις κάνουν όχι μόνο μήνες αλλά και χρόνια για να εκδοθούν εκτός και αν είναι υπέρ ημετέρων διαπλεκόμενων.
Δεν είναι τυχαίο ότι η συνέντευξη έρχεται λίγες ημέρες πριν από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου στις 7 Απριλίου, τη σύγκληση της οποίας με το από 28-1-2011 έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου είχε ζητήσει ο πρόεδρος της  ΕΔΕ.
Στις 10 Μαρτίου η ΕΔΕ είχε, παρά το σύνταγμα, κηρύξει Πανδικαστική στάση εργασίας, με κεντρική εκδήλωση έξω από τον Άρειο Πάγο, όπου για πρώτη φορά κατέβηκαν δίκην διαδηλωτών στο δρόμο ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Μόνο πανό που δεν κρατούσαν.
Η Ολομέλεια συγκαλείται προκειμένου να γνωμοδοτήσει υπέρ της αντισυνταγματικότητας συγκεκριμένων άρθρων ψηφισθέντων και υπό ψήφιση νόμων που αφορούν στην ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης, όπως το θέμα του ελέγχου των αδικαιολόγητων πολλαπλών αναβολών και του ορισμού ιδιαίτερων κατά μήνα δικασίμων στα τριμελή Εφετεία για την εκδίκαση φορολογικών κακουργημάτων.
Η σύγκληση της Ολομέλειας από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου με αυτό το αντικείμενο σε αυτή την δύσκολη για τη χώρα συγκυρία, αποτελεί ευθεία πρόκληση προς την κυβέρνηση, και τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά.
Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου είναι Διοικητικό όργανο και δεν έχει αρμοδιότητα Συνταγματικού Δικαστηρίου. Μόνο τα δικαστήρια μπορούν να κρίνουν και μόνο στο ακροατήριο επί δικαζομένων υποθέσεων την συνταγματικότητα νόμων και διατάξεων.
Το γεγονός και μόνο ότι εισηγητής έχει οριστεί αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, που συμμετείχε στην «παρασυναγωγή» της 27ης Μάιου 2010 στο Χαλάνδρι, παραπέμπει σε μεθόδευση παρασυναγωγών οι οποίοι θέλουν προφανώς να διαιωνίζεται η ατιμωρησία και να  απολαμβάνουν δικαστικής ασυλίας οι μεγαλοφοροφυγάδες.

Θα θελήσει επιτέλους, ο υπουργός της Δικαιοσύνης να ασκήσει της εκ του νόμου απορρέουσες πειθαρχικές του αρμοδιότητες; 

http://www.kentri.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters