Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Γενική Απεργία, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ολοι στις πλατείες και τους δρόμους την Τετάρτη στις 23 Φεβρουαρίου, στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.


 
Χωρίς δικαιολογίες δεν μπορώ και δεν έρχομαι.

Και μην ακούτε αυτούς που λένε πως “είμαστε άξιοι της μοίρας μας” και “τίποτε δεν γίνεται” και “είμαστε κότες” και “γιατί δεν αντιδράει κανείς” στην λεηλασία.
Αντέδρασε εσύ και πάρε μαζί σου στην πορεία και τον διπλανό σου έλληνα.
UPDATE (που λένε και τα μεγάλα blogs): Προετοιμαστείτε. Δεν πάμε μόνοι μας στη συγκέντρωση. Πάρτε τηλέφωνο φίλους και γνωστούς και ξεσηκώστε τους. Οσο πιο πολλούς μπορείτε. Θυμήστε τους τι μισθό παίρνουν, τι βενζίνη πληρώνουν, και πόσο ξοδεύει η γυναίκα τους στο σούπερ-μάρκετ για να πάρει τα μισά πράγματα από αυτά που έπαιρνε πριν 8 μήνες. Κάντε παρέες. Από τώρα. Γράψτε στα ιστολόγιά σας, στο facebook και στο twitter. Πάρτε τηλέφωνα λέμε. Σηκώστε τους από τον καναπέ. Μην το αφήσουμε τελευταία στιγμή. Αντε. Αντε σιγά-σιγά να ξαναγινόμαστε κοινωνία. Οι Κερατιώτες μας δείχνουν τον δρομο.
UPDATE 2: Θεσσαλονικείς, εμείς στην πλατεία Αριστοτέλους στις 10 το πρωϊ. Το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε ότι θα κάνει την δική του συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στο πάνω μέρος της πλατείας. Το ΕΚΘ δεν ξέρω, δεν βρήκα τίποτε. Συνήθως το ΕΚΘ πάει στο κάτω μέρος της πλατείας. Διαλέξτε και πάτε. Πάτε όμως.
Διεκδικητικό κύμα και σε άλλες χώρες. Στις ΗΠΑ και Μ.Βρεττανία το Σάββατο, 26 Φεβ. οι οργανώσεις UK-Uncut και US-Uncut έχουν πανεθνικές διαδηλώσεις.
Αντε, μας βάλαν τα γυαλιά οι Κερατιώτες. Αντε λέμε.
Θραξ Αναρμόδιος
http://ideopigi.blogspot.com/2011/02/23-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters