Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Sfera con Sfera

2184183186 c132f17fee thumb Sfera con Sfera

O Arnaldo Pomodoro είναι ένας  πολύ γνωστός Ιταλός γλύπτης. Γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1926, στην Morciano  Romagna στην Ιταλία. Ζει και εργάζεται στο Μιλάνο Ο αδελφός του, Giò Pomodoro (1930-2002) ήταν επίσης γλύπτης. Ωραία θα μου πείτε να ‘ναι καλά ο άνθρωπος και μας τι μας νοιάζει?

Χωρίς να είμαι κακοπροαίρετη ( ! ) θα σας δείξω ένα από τα γλυπτά του Ιταλού καλλιτέχνη, που το έχει εκδώσει -αναπαράγει με ελαφρές παραλλαγές και αυτό το αριστούργημα βρίσκεται σε 8 πόλεις του κόσμου. Από την Αμερική, τα Ηνωμένα Έθνη στην Ν. Υόρκη, το Βατικανό, μέχρι την Τεχεράνη. !!!

Το σημαντικό κατ εμέ είναι η απλή σκέψη.

  • Τι είναι αυτό το τόοοσο σημαντικό, που έπρεπε να αναπαραχθεί επί 8 φορές, σε εκδόσεις με μικρές παραλλαγές,  και να μπει σε μερικά, από τα πλέον σημαντικά σημεία του πλανήτη, με την αυλή του μουσείου του Βατικανού να είναι ένα από αυτά?

..και επειδή δεν είμαι “ξανθιά” ( χα χα χα ) θεωρώ πως η ερώτηση μου είναι –πως να το πω?- το (ερώτηση χωρίς απάντηση) ? Για να δούμε τα αριστουργήματα του Ιταλού καλλιτέχνη Arnaldo Pomodoro Σφαίρα εντός της σφαίρας «(Sfera con Sfera) και σχολιάζουμε πάρα κάτω.

sfera con sfera thumb Sfera con Sfera

Το γλυπτό του, » Σφαίρα εντός της σφαίρας»  (Sfera con Sfera) με μερικές μικρές παραλλαγές, βρίσκεται στο προαύλιο της κεντρικής εισόδου, των πιο κάτω πολύ σημαντικών τοποθεσιών.

  1. στο Μουσείο του Βατικανού, Ρώμη

  2. στο Trinity College του Δουβλίνου,

  3. στην  έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη,

  4. στο Hirshhorn Μουσείο και Γλυπτικής Κήπος στην Ουάσιγκτον, DC,

  5. Christian Theological Seminary στην Ινδιανάπολη,

  6. στην de Young Museum στο Σαν Φρανσίσκο,

  7. στο Μουσείο Τεχεράνη Σύγχρονης Τέχνης, στην Τεχεράνη

  8. και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν λένε πως το γλυπτό αντιπροσωπεύει.

Η εσωτερική σφαίρα αντιπροσωπεύει τη Γη και η εξωτερική μπάλα αντιπροσωπεύει το Χριστιανισμό, (!!!! )

το οποίο αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι ο Χριστιανισμός (σαν θρησκεία) είναι μεγαλύτερη από τη Γη.

Palla di Arnaldo Pomodoro wp thumb Sfera con Sfera

Κοίτα το καλά και σκέψου

Τι σχέση μπορεί να έχει με τον χριστιανισμό? Πέρα από το ότι ο χριστιανισμός σαν δόγμα, έχει σχέση, με κάθε τι μιαρό και καταθλιπτικό, αφού βρίσκεται ενεργειακά κοντά στον θάνατο, στην κατάθλιψη, στην δουλικότητα. Τέλος πάντων δεν είναι το θέμα μας ο χριστιανισμός αλλά το γλυπτό και οι εντολείς της κατασκευής του.

50500 24731499613 6407305 n thumb Sfera con SferaPomodoro Arnaldo Grande Disco Milana 1972 thumb Sfera con Sfera

Αν ο Ιταλός καλλιτέχνης, δεν είναι επηρεασμένος, από τον γνωστό γραφικό, δικό μας εθνικό  συνομοσιολόγο πωλητή βιβλίων, χριστιανό, ελληνιστή, τηλεαστέρα … τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Αν έχετε διαβάσει την συνέντευξη της Λασέρτα, τις Οργανικές Πύλες και αυτό και αυτόαυτό και αυτό και

Τότε ΞΕΡΕΤΕ.

Να μην αρχίσω τις αβροφροσύνες (sic)  πρωτοχρονιάτικα, ανοίξτε τα μάτια σας και βάλτε τον Παρατηρητή να δουλέψει. Μας έχουν που μας έχουν φυλακισμένους μέσα στην χειρότερη φυλακή δημιουργία, ας μην τους επιτρέπουμε, τουλάχιστον, να μας θεωρούν μαϊμούδες, όπως περιπαιχτικά μας αποκαλούν μεταξύ τους.

  • Γιατί όπως είναι αναμενόμενο τα πρόβατα-χριστιανοί-δούλοι-αμνοί-μπριζολάκια πάνε και φωτογραφίζονται μπροστά στα εξαμβλώματα που ο κάθε καλλιτέχνης της συμφοράς τους τα πετάει στην μούρη. Χωρίς ίχνος δικής τους σκέψης, διαφοροποίησης, διάκρισης, αντίληψης, δέχονται αυτά και αυτά και αυτό τα αηδιαστικά για κάθε φυσιολογικό έμψυχο ον εκτρώματα σαν φυσιολογικά.

Τώρα θα μου πεις πως, εδώ δέχτηκαν τα πρόβατα, ολόκληρο παραμύθι για μια γυναίκα που έκανε 12 παιδιά και παρέμεινε παρθένα!!! Βάφτισαν το παράλογο και αφύσικο σαν θεϊκό και το προσκυνάνε 2000 χρόνια τώρα, φροντίζοντας στο όνομα της αγάπης, που πρεσβεύει ο υιός, ενός από τα 12 παιδιά της παρθένας Μαριάμ  (!) να δολοφονήσουν πάνω από 600 εκατομμύρια ανθρώπους για να επιβληθούν.

  • Όταν λοιπόν ο παραλογισμός και η διαστροφή που πρεσβεύουν οι χριστιανοί σε όλες τις παραλλαγές τους, είναι το σταθερό δεδομένο σε αυτή την δημιουργία, είναι πανεύκολο να σας τρώνε μπροστά στα μάτια σας και εσείς να σφυρίζετε σιγοτραγουδώντας και να φωτογραφίζεστε μπροστά στα διάφορα “έργο τέχνης”.

Sphere No. 6 thumb Sfera con Sfera

by pass thumb Sfera con Sfera

3254763742 04e4b67195 thumb Sfera con Sfera

536044 thumb Sfera con Sfera

in st peters thumb Sfera con Sfera

3108041598 3bf06b4865 thumb Sfera con Sfera

pomodoro 02 thumb Sfera con Sfera

dragon papalcrest.png thumb Sfera con Sfera

Η Τελευταία εικόνα είναι μέσα στο Βατικανό, επαναλαμβανόμενη σε πολλά σημεία. Να μην ξεχνάει το πρόβατο-δούλος –μπριζολάκι ποιόν προσκυνάει και ποιόν υπηρετεί.

Επιπλέον αν δεν το έχετε ήδη παρατηρήσει το εν λόγο έργο τέχνης βρίσκεται ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ, στο μουσείο της.

Τι σχέση έχει ένα μουσουλμανικό κράτος με τον χριστιανισμό? Μάλιστα στην κοιτίδα του μουσουλμανισμού.  Μάλλον επειδή είναι ΤΟ ΙΔΙΟ. Αλλά αυτό σε άλλο άρθρο.

Σήμερα απόλαυσε την κοίλη Γη ή το πόσο κούφια είναι η γη, ή τον χριστιανισμό να πνίγει την γη ή … ή ..ή … ή…

Διάβασε ακόμη για τον σύγχρονο πόλεμο των θρησκειών και τους νέους θρησκευτικούς ηγέτες, για να μην θεωρείς πως μόνο οι χριστιανοί σου “πίνουν το αίμα”.   Όοοοοχι φυσικά ένα σωρό φυντάνια και κάθε καρυδιάς καρύδι είναι εδώ για να σε σώσει, αφού φρόντισες να τους παραδώσεις τα κλειδιά της ψυχής σου … όσοι έχετε ψυχή. ΕΔΩ και ΕΔΩ


MEANDROS    Sfera con Sfera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters